Ik bruis van de energie!

Healthier-Lifestyle-New-You-642x336Ik ben zo blij dat ik een hele tijd geleden de stap heb gezet om mijn eigen levensstijl volledig om te gooien & bewust te kiezen voor een energiek leven.
Lees niet: ik ervaar nooit geen moeilijke momenten!
Neen, helemaal niet want ook ik heb af en toe nog eens een zwak momentje.
MAAR ik ben nog nooit zo energievol geweest & ik zou iedereen dit gevoel willen toewensen! Mijn eten geeft mij energie & omdat ik energievol ben, slaag ik er zelf in om 5x/week te sporten waardoor ik mij ontzettend goed in mijn vel voel & wel om de reden dat ik mijn lichaam slanker & sterker zie worden (wel 1 maat kleiner dan 3 maand geleden).

Hierbij geef ik jullie mijn tips om ook energierijk door het leven te gaan.

 1.  Maaltijden plannen & met liefde bereiden: Ik neem elke dag de tijd om lekker en gevarieerd te koken & dit hoeft niet altijd lang te duren.  Ik maak ook elke avond de lunch voor de dag nadien klaar zodat ik weet wat ik de volgende dag zal eten.
  Ik denk ook al na over het ontbijt & soms kan ik dit ook al op voorhand klaarmaken.
  prepmeal
 2. Kies voor vers, gezond en gevarieerd eten: Eten heeft als doel je energie aan te vullen, maar dan moet je wel de juiste keuzes maken & niet kiezen voor voorverpakte maaltijden.  Kies voor verse groenten (veel groenten), mager vlees & neem af en toe eens langzame koolhydraten.
  Gezonde voeding
 3. Eet geen te grote porties: eet tot je geen honger meer hebt, maar eet niet omdat je er gewoon nog zin in hebt.  Wij eten 1 portie per maaltijd, er staan geen potten meer op tafel omdat ik weet dat we anders meer zouden eten dan nodig.
  Eat to much
 4. Water drinken: Water drinken geeft energie & ons lichaam heeft het nodig!
  water-drinken-300x187
 5. Probeer zoveel mogelijk suikervrij te eten: Suiker is het nieuwe vet & is niet goed voor ons lichaam omdat het onze suikerspiegel direct doet stijgen, maar nadien weer een dip geeft waardoor de kans groot is dat je weer naar suikerrijke producten grijpt.  Heb je honger eet dan een stukje fruit in combi met wat noten.
  no-sugar-large.jpg.653x0_q80_crop-smart
 6. Relax & neem tijd voor jezelf: Combineer gezond eten met regelmatig bewegen want hierdoor ga je je nog fitter en energieker voelen.  In het begin gaat het misschien wat moeizamer, maar op een bepaald moment ga je resultaten zien & dan zal de motivatie alleen nog maar toenemen.  Zie sporten als puur me-time en niet omdat het moet!
  motivatie-gebruiktxoxo

 

Hopelijk kan ik jullie inspireren & overtuigen om ook voor een #newlifestyle te kiezen waardoor je je fitter & energieker zal voelen!
Ik ben alvast trots op mijzelf 🙂

sonya-sample-quote-i-feel-happy-and-fulfilled-and-proud-of-myself

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s