LIFE LATELY # JUNI | Work – Eat – Happiness

Ik introduceer deze maand met trots een nieuwe rubriek: Life Lately.  In deze rubriek zal ik maandelijks aan julie laten zien wat mij die maand bezig heeft gehouden.  Kijk jij mee wat juni voor mij in petto had?

Juni was voor mij vooral een maand waarin ik veel gewerkt heb & ettelijk overuren gemaakt hebt.  Gelukkig was het weer niet al te zonnig waardoor ik er nog niet zo veel last van heb ondervonden.  Ik hoop dat de maand juli wat meer zonnige dagen zal brengen zodat ik buiten wat meer vriendelijke, gezellige en vrolijke mensen zie :-).  Desondanks het mindere weer en minder vrije tijd heb ik de maand juni toch niet geruisloos voorbij laten gaan.

Het positieve nieuws van mijn mama ¦  Vele onder jullie weten wel dat de laatste maanden ontzettend zwaar geweest zijn omwille dat mijn mama in september de diagnose kanker kreeg.  Mijn mama heeft ondertussen een reeks chemobeurten achter de boeg & begin deze maand werd er opnieuw een petscan & gastroscopie genomen om te kijken hoe de kanker evolueert.  We kregen zeer positief nieuws want blijkbaar is er momenteel geen spoor van de tumor en de uitzaaiingen.  Dit is ontzettend goed nieuws & we hebben weer drie maanden de tijd om wat vooruit te kijken.  Vanaf nu zal er elke drie maand verschillende onderzoeken plaatsvinden om na te gaan of de tumor al dan niet terugkomt want zo gaat het natuurlijk bij kanker.  Maar kijk we hebben al weer 3 maanden bijgekregen & daar ben ik heel dankbaar voor.

Foodtruck Boulevard @ Geraardsbergen ¦  Niets zo leuk om lekkere & originele gerechten te proeven in buitenlucht.  Op zo een bijeenkomst hangt er altijd zo een ontspannen sfeer – iedereen is happy & iedereen wilt gewoon genieten.  Niets zo leuk om het weekend op deze manier in te zetten.  Ik was alvast fan van de foodtruc met heerlijk Mexicaanse gerechten!

13320814_10208113728853857_7190022407212672909_o

 

Nostalgisch @ Averbode ¦  Averbode is een deelgemeente van Scherpenheuvel & herinnert mij aan mijn kindertijd.  In Averbode heb je namelijk de gekende vijvers met hun camping & mijn grootouders hebben daar altijd een caravan gehad, ik bracht dus veel tijd door op deze camping & heb hier ontzettend leuke herinneringen aan.  Averbode is natuurlijk ook gekend om zijn abdij & de bijhorende ijskars alias ‘De lekdreef’ die voor de abdij te vinden zijn.  Ik ging samen met mijn ouders, manlief en mijn hond nog eens een lekker ijsje eten aan de ijskar waar ik als kind ook heel vaak gestaan heb.  Ik ben er van overtuigd dat ik mijn voorliefde aan heerlijk ijs hier opgedaan heb :-).  En ik moet eerlijk toegeven ook nu blijft dit mijn lievelingsplek om een heerlijk lekijsje te bestellen en op te smullen, al is de lijst van smaakjes ondertussen wel een stukje langer geworden (in mijn kindertijd was het enkel vanille, chocolade & pistache).  Het werd nog nostalgischer want achter de ijskar stond nog steeds dezelfde ijsverkoper van toen ik nog een klein meisje was.
Nostalgie het blijft iets unieks & herinneringen zijn nu eenmaal voor het leven!

 

EK 2016 – Rode Duivels ¦ Ik doe inderdaad mee aan de Rode Duivels gekte & houd enorm van de sfeer.  Ik vind het geweldig dat voetbal zo een sfeer in een land kan losmaken & ook ik hoop dat ze het nog ver gaan brengen.  Want geef toe het is toch mega leuk om samen met vrienden op groot scherm te gaan kijken en samen te supporteren voor een sport dat mensen dichterbij brengt (hooligans niet mee inbegrepen).  Ik ben niet de allergrootste voetbalfan, maar ik kijk wel met hoge verwachtingen naar de wedstrijden van de Rode Duivels & hoop dat we nog ver geraken want ik houd van de sfeer & die mag van mij blijven duren!

 

Uitwaaien @ Groede & shoppen in Sluis ¦  Een vrije dag samen met manlief is echt uitzonderlijk.  Ik werk namelijk op zaterdag waardoor ik een dagje in de week thuis ben & manlief is elke zaterdag thuis.  Maar hij kan af en toe lief zijn & nam een extra dagje verlof tijdens een weekdag om samen met mij en onze hond Duvel een quality dagje aan zee te hebben.  We reden naar de Nederlandse kust omdat we het hier meestal wat aangenamer vinden, minder druk vinden & omdat onze hond hier ook zonder problemen het strand op mag.  Ik had op het internet een leuke beachbar opgezocht & zo kwamen we er op om naar Groede te gaan want hier zou één van de best beachbars van Zeeland moeten zijn.  En het klopt – strandpaviljoen Puur is een echte aanrader & heerlijk om op het terras te genieten van de lekkere gerechten en een verfrissend drankje.  Het was die dag ook stralend weer & we wilden nog niet naar huis waardoor we nog even naar Sluis zijn gereden om even te shoppen.  De meeste Belgen gaan hier op zondag naar toe omdat alles dan open is, maar op een dag in de week is het hier zo veel rustiger en aangenamer om rond te wandelen.  Deze quality dag was echt geslaagd, ongelofelijk wat 1 dagje genieten al met je lichaam & geest kan doen.

13423741_10208377210800324_414830846786681858_n kopie

 

Film ‘Me Before You’ ¦ Op mijn verjaardag 4/4 zag ik voor de eerste keer de trailer van deze film & toen wist ik al dat ik deze film wilde zien, na meer dan drie maanden te wachten kon ik eindelijk naar deze prachtige film gaan kijken.  Me Before you is een van die zeldzame films waar je een paar dagen later nog steeds over loopt te denken. Met een glimlach op je lippen en een stiekeme traan in je ogen.  Het is zo lastig om zonder spoilers iets over deze film te vertellen & ik wil hier ook niet te veel over de film verklappen want ik vind dat je hem moet gaan kijken.  Het is een film die je vanaf de eerste momenten weet te boeien en het soms grappige, soms verdrietige romantische verhaal laat je gedurende een kleine twee uur niet meer los.  Hoewel het plot qua thema’s (depressie, handicap, euthanasie) heftig is, is de film geen enkel moment echt heel loodzwaar.  Ik vind dit ongelofelijk want ondanks de luchtige toon blijkt het toch een echte ‘blijtfilm’ te zijn, dit komt vooral door het einde maar daar mag ik echt niets over verklappen.  Tip: Neem op voorhand enkele zakdoekjes mee want je gaat ze nodig hebben.  Ga gewoon kijken en geniet van de geweldige rollen gespeeld door Emilia Clarke & Sam Clafin!

Uitstapje naar Roermond Designer outlet¦ Ik zoek al een hele tijd achter nieuwe sportschoenen, maar jammer genoeg vond ik er geen.  Op de fitness hadden ze mij aangeraden om eens naar Roermond te gaan & daar een kijkje te gaan nemen in de Nike store.  We maakten er een leuke uitstap op zondag naar & ik vond eindelijk mijn nieuwe sportschoenen & met nog eens een betere prijs dan normaal.  Mijn zondag kon niet meer stuk & ik voelde mij overgelukkig! Vanaf nu kan ik trendy naar de fitness 🙂

13502077_10208280140934055_822544981078498507_n

 

Hoe was jouw maand? Wat waren jouw gelukkige momenten? 

Blog

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s