My Blue & Berry pie

13843516_10208485540468915_2023780058_o

Je denkt waarschijnlijk bij je zelf – komt ze nu al weer met een taartje? Ja, natuurlijk want het is gewoon zo lekker.  Wat is er leuker om als een koningin aan je dag te beginnen?

Ik heb eindelijk ook nieuwe taartvormpjes die mijn taartjes vanaf nu alleen nog maar beter zullen maken!  Deze vormpjes zijn echt super leuk & perfect voor 1 portie. Ik kocht ze bij Dille & Kamille 🙂 & kan ze alleen maar aanbevelen als je net zoals mij liefst elke dag als koningin je dag inzet.

13833502_10208485540548917_1407406694_o

Blue & berry – ik moet je natuurlijk niet meer vertellen dat dit taartje met blauwe bessen gemaakt is & deze horen niet voor niets tot de superfoods.  We zouden ze elke dag moeten eten want ze hebben zo veel goede eigenschappen dat je er alleen maar gelukkig van kan worden & ze zijn ook nog eens mega lekker.

Als je zo dadelijk het receptje gaat lezen, ga je ook verschieten hoe eenvoudig dit recept te maken is 🙂
Geef toe klinkt dit niet aanlokkelijk? Het is ook niet de eerste keer dat ik dit recept gebruik, maar ik wil je aantonen hoe veel variatie je soms in 1 recept kan brengen zonder dat je het gevoel hebt dat je elke dag hetzelfde eet!

Wedden dat jij dit taartje morgenvroeg wilt uittesten?

Wat heb je nodig voor 1 taartje? 
– 50 gram havermout
– 1 ei
– 2 el Griekse yoghurt (of soja yoghurt)
– kaneel
– Blauwe bessen
– Toppings: noten, amandelen of wat zaden

Bereidingswijze
Warm de oven voor op 180°.
1.  Klop de Griekse yoghurt samen met het ei met een garde tot een glad mengsel.
2.  Voeg vervolgens de havermout en kaneel toe & meng dit goed.
3.  Verdeel dit over je bakvormpje.
4.  Leg op het mengsel blauwe bessen & werk af met wat toppings.
5.  Plaats het taartje een 30 minuutjes in de oven!
Tip: Ik maak dit taartje altijd een avond voordien & plaats het ‘smorgens in de oven.  Mijn oven is dan niet voorverwarmd dus dan plaats ik het een 45 minuten in de oven & ondertussen maak ik mij klaar voor mijn werkdag.
Gewoon genieten!!!!

Blog

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s