LIFE LATELY # JULI| SUMMER – WEEKENDJES – EAT – FAMILY

original

Ik kan het haast niet geloven, maar de zomervakantie is alweer in de helft. Niet dat het voor mij vakanties is, maar in juli & augustus is er toch altijd wat meer te doen & daar kunnen we natuurlijk allemaal mee van profiteren.
We konden ook zeker niet over het weer klagen & hebben meerdere mooie zomerdagen gehad.  Zo leuk om na het werk het kantoor buiten te stappen & allemaal blije mensen op de terrasjes te zien zitten!
Juli …
… u was geweldig & volgende momenten hebben hier zeker aan mee geholpen.

De badkamer @ home ¦ We wonen ondertussen al bijna 4 jaar in ons huisje, maar het is nog niet afgewerkt (bewust voor gekozen) maar deze zomer zal onze badkamer af zijn & daar ben ik zo blij om want ik werd de wit-gekalkte muren na 4 jaar wel wat beu.  De bedoeling is om een zen-plekje in huis te creëren. Foto’s volgen nog als het volledig afgewerkt is.

Solden doen ¦ De voorbije jaren keek ik niet uit naar de solden.  Als je je niet goed in je vel voelt & weet dat je in vele kledingstukken niet past (die jij net leuk vindt), doet het je niet echt zin krijgen om te gaan winkelen.  Tot op vandaag kan ik nog steeds niet alle kleding dragen die ik wil, maar ik ben wel al blij met mijn resultaten en zie dat mijn lichaam positief evolueert dus reden genoeg om nieuwe kledij te kopen :-).
Happy is echt het juiste woord – gewoon om het feit dat ik weer kleedjes kan dragen.
Ps: Winkelen is vanaf nu leuk – maar een bikini zoeken is en blijft een marteling.

Hap Festival @ Ninove ¦  Foodtruck festivals — Ik ben er echt gek van!
Lekker eten, een leuke setting en dan nog eens een mooie zomerdag of zomeravond – perfectie voor mij. HAP beweert het gezelligste foodtruckfestival te zijn & ik moet het beamen.  De setting in het park met leuke bankjes, fijne verlichting, fijne live muziek … ideaal voor een gezellige avond of gezellige zomerdag.
We gingen er op zaterdagavond met familie naar toe & omdat we zo een gezellige avond hadden, besloten we op zondag met de fiets terug te gaan.  Zo leuk om allemaal nieuwe dingen uit te proberen.
Het lijkt je waarschijnlijk niet vreemd dat de foodie in mij dit elk weekend kan doen :-).

13532819_10208624722187954_2139556256541005529_n

Weekendje zee @ Middelkerke ¦ Als je bijna elke zaterdag moet werken, is een vrij weekendje echt zo veel intenser & probeer ik daar met mijn man en hond ook enorm van te genieten. We reserveerden de caravan van onze buren en trokken voor 2 nachten naar Middelkere.  Het weer was perfect waardoor we voor vele dingen tijd hadden: wandelen, terrasjes doen aan de vele leuke beachbars, ijsjes eten, winkelen & een bezoekje brengen aan het Q-beach house.  Het is echt verbazingwekkend dat je zo veel energie uit zo een fijn weekend kan halen.  Ik kan het iedereen aanbevelen – neem tijd voor je gezin & geniet van de quality-time met je familie/gezin of vrienden.

Jumpsky @ Lochristi ¦ JumpSky België is een indoor trampolinepark en moet je gewoon eens doen als je plezier wilt maken.  Het is een unieke beleving en ondertussen heb je plezier en doe je een perfecte work-out & geloof mij het kan tellen als work-out want onderschat het niet.  Ik & mijn partner hebben echt de tijd van ons leven gehad & hebben echt plat gelegen van het lachen …`

TML 2016 ¦ Wie Tomorrowland zegt, die zegt niet alleen opzwepende beats, flower power vibes en knallende muziek, maar ook prachtige decors en een feeërieke setting.  En ik mocht dit jaar onverwacht eindelijk eens naar dit festival omdat we twee tix hadden gewonnen.  Ik was natuurlijk één van die mensen die geen tix had kunnen bemachtigen tijdens de verkoop, maar hé af en toe gebeuren er eens onverwachte dingen 🙂 Happy me!
Het is heel moeilijk om het gevoel op Tomorrowland te omschrijven, maar ik ik wil het toch wel proberen –  GEWELDIG!
Op geen enkel ander festival kan je je ogen zo de kost geven als op het terrein van Boom.  En dat komt niet alleen door de grote namen die hier hun act komen neerzetten, maar een groot deel is te danken aan de randanimatie: de magische omgeving, de unieke acts en de prachtig opgemaakte dansers.
Ik begrijp plots hoe die ‘madness’ precies tot stand komt & voelt 🙂
√ Bucketlist 🙂

Op naar Augustus, terwijl ik dit lees besef ik dat ik binnen een week met mijn voetjes in het zand zit in Ibiza.  Eindelijk vakantie, wat kijk ik er naar uit…

Hoe hebben jullie juli ervaren?
En hebben jullie ook intense of gewoon leuke momenten beleefd ?
Laat het mij ook even weten…
#LifeLately

Liefs,

Debby

Blog

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s