LIFE LATELY # AUGUSTUS| Ibiza – Genieten – Cadeautjes – Zon

Niemand wil er aan denken (ik in ieder geval niet), maar toch moeten we beginnen afscheid te nemen van de zomer. Het einde van augustus is jammer genoeg in zicht & dat wilt ook zeggen dat we bijna gedag tegen de zomer moeten zeggen.
Vele mensen rondom mij hebben een leuke tijd gehad met hun familie of gewoon met partner & hun batterijtjes zijn weer opgeladen om terug aan het werk te gaan.  Als ik zelf terug denk aan augustus, denk ik in eerste instantie ook aan mijn eigen vakantie op Ibiza.  Geef nu eerlijk toe wanneer het zomert in ons land, lijkt iedereen toch echt te genieten & heeft iedereen een lach op zijn gezicht – net daarom houd ik zo van de zomer!

Vakantie @ Ibiza ¦ Wie mijn blog een beetje volgt heeft eerder al gelezen dat het ‘Liefde op het eerste gezicht was’ toen ik Ibiza bezocht.  Ik ben letterlijk mijn hart op het eiland verloren & als het van mij afhing dan was ik er al opnieuw – 1 ding is zeker vanaf nu zal ik elk jaar een vakantie doorbrengen op dit geweldige eiland.  Het is moeilijk te beschrijven waarom ik zo veel houd van Ibiza, maar ik ga het toch proberen.  Vanaf het moment dat ik van het vliegtuig stapte, de huurwagen nam en door het eiland reed werd ik al overvallen door de Ibiza-vibe.  Je moet zelf Ibiza eens bezoeken om te weten wat ik hiermee bedoel maar het is een gevoel van rust, genieten, go with the flow, … (onbeschrijfbaar).
Op culinair vlak is dit ook een geweldige bestemming – hier brengen ze geen fusion keuken, maar een eerlijke keuken met de beste producten die ze dan ook nog eens op een heerlijke/verfrissende manier op tafel toveren. Dit eiland is echt een walhalla voor Foodies! 

En dit is nog niet alles want dan heb ik nog niet verteld over de fijne leuke baaien/stranden die je op Ibiza kan bezoeken.  Zo druk dat het zuiden is, zo mooi/rustig & authentiek is het noorden & laat dit direct mijn lievelingsgedeelte van het eiland zijn.
Ik kan nog uren vertellen over Ibiza, maar daarvoor zal ik nog enkele leuke blogberichten schrijven. Ik denk dat het wel duidelijk is hoe hard dat ik genoten heb van mijn vakantie & hoe ongelofelijk het is om een eiland te vinden waar je thuishoort & dat amper op 2u vliegen! Love Ibiza… 

Mooie weer @ Belgie ¦ Augustus had heel veel mooie en warme dagen & dat is mij deze maand zeker niet ontgaan.  Het is zo leuk om een mooie zomerdag op een terras af te sluiten met goed gezelschap, zo leuk om na een lange werkdag de BBQ aan te zetten & lang te genieten in je eigen tuin, zo leuk om na een werkdag nog naar de zee te vertrekken om samen met mijn hond in zee te spelen…. 
Dit is een van de redenen waarom ik zo gek ben van de zomer!

14102483_10209048541743178_2891640378946687756_n

Fietstochtje ¦ Als we van vakantie terugkeren, vinden ik en mijn partner het belangrijk dat de volgende dag in teken van onze hond Duvel staat.  Hij heeft ons dan al een hele periode moeten missen (ook al wordt hij door onze familie tijdens deze periode als een keizer behandeld).  Aangezien het wat te warm was (en hij hier niet zo goed tegen kan), maakten we een ontzettend fijne fietstocht & sloten we de dag af op ons favoriete terras!
Genieten van kleine dingen – van onschatbare waarde.

14040159_10208939628260409_8596439435512173062_n

Cadeautje ¦ Deze maand werd ik door mijn partner verrast met een Nespresso koffiemachine & hier was ik zo blij om.  Ik drink eigenlijk maar twee dingen water (inclusief thee) & koffie dus vond hij het wel tijd dat ik de beste koffie in huis haalde.  Als ‘coffeelover’ wilde ik dit natuurlijk al een hele tijd,maar door de hogere aankoopprijs stelde ik het altijd maar uit.  Maar nu staat mijn droomapparaat in mijn keuken, drink ik elke ochtend een ontzettend lekkere kop koffie & ben ik elke dag zo blij als een klein kind! 
Cadeau’s kunnen soms echt te perfect zijn :-). 

13912364_10208599944248938_7271239526822476244_n

Hoe is augustus voor jou geweest? En wat was toch echt wel jouw hoogtepuntje?
Laat het zeker weten want ik ben hier heel benieuwd naar!

 

Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s