LIFE LATELY # SEPTEMBER| TERRASJES– NAZOMER– 3 JAAR GETROUWD– FRANKRIJK

September is letterlijk voorbij gevlogen & ik kan haast niet geloven dat het vandaag al 8 oktober is.  September was voor mij een leuke maand met veel zonnige momenten & mijn weekje vakantie in Frankrijk heeft hier zeker aan bijgedragen.  Ik moet even wennen aan het idee dat ik binnenkort alweer lange broeken en dikke truien zal moeten dragen & normaal begin ik in september mijn kleerkast rustig om te bouwen tot een kast vol warme kledij, maar dit jaar stel ik het toch wel wat uit – al moet ik er mij stilaan gaan bij neerleggen dat de nazomer ook wel op zijn einde begint te lopen. Maar wat heb ik genoten van september! 

Shoppen met de mama ¦ Aangezien ik bijna elk weekend moet werken, kan ik er echt eens van genieten om bij mijn mama of vrienden  eens te gaan shoppen & liefst in een leuke stad waar ik al lang niet meer geweest ben.  Leuven leek mij de ideale shopstad want ondertussen was het al weer 2 jaar geleden dat ik hier nog geweest was (zo erg).  Het was een ontzettend leuke dag waar we alle twee ontzettend van genoten hebben, perfect om de batterijtjes terug op te laden!

Vakantie @ Provence ¦ Het is het tweede jaar op rij dat we in september met de wagen op vakantie gaan naar Frankrijk.  Vorig jaar huurden we voor de eerste keer een huisje & dat was ons zo goed bevallen dat we besloten om het dit jaar ook weer te doen.  We kiezen zeer bewust om 1x/jaar met de wagen op vakantie te gaan want dan kan onze hond Duvel mee op reis.  Dit jaar kozen we voor een villa in de Vaucluse met een privézwembadje en we hebben gedurende een hele week als ‘God in Frankrijk’ geleefd.  Elke dag deden we een uitstap naar een of ander dorpje, een marktje, een stadje, de Mont-Ventoux…
Het is een prachtige streek & het kent nog zoveel mooie authentieke plaatsjes waar het heerlijk vertoeven is.
Het was een heerlijke reis waar we samen met onze hond van hebben genoten & waar hij zelf leerde zwemmen (PROUD).
Ik begrijp heel goed waarom er zo veel Belgen elk jaar voor Frankrijk kiezen als vakantiebestemming :-).

28 september = 8 jaar samen & Leren Bruiloft ¦ 28 september zal voor altijd een speciale dag blijven want 8 jaar geleden leerde ik mijn man op deze dag kennen & drie jaar geleden stapten we ook in het huwelijksbootje.  Een dag om niet te vergeten & om trots op te zijn.  We hielden het bescheiden, maar een lekker etentje kon toch niet ontbreken.

1382926_10201486667341461_1082073163_n

 

Blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s