FLAVR HOBBY-CHEF!

Gezond koken is echt wel een passie. Het werd tijd om hier iets mee te doen – gewoon bezig zijn met hetgeen wat ik echt GRAAG doe! 
Niet dat dit altijd zo geweest is,helemaal niet!
Maar door mijn persoonlijke levensstijl om te gooien en bewust om te gaan met gezond eten, ben ik het wel steeds interessanter gaan vinden.
Op zoek gaan naar nieuwe recepten met voedzame en gevarieerde ingrediënten – I LOVE IT!
Gezond koken is kortom hetgeen wat ik het allerliefst doe.

Een passie hebben is gewoon ontzettend belangrijk & ikzelf heb hier toch ook wat naar moeten zoeken niet dat het alleen koken is (zoals mijn naam al aan geeft Healthy & Travel), maar het is wel iets waar ik echt iedere dag mee bezig kan zijn (jammer dat een dag maar 24u heeft).
Aangezien er al meerdere vrienden/kennissen/familie aan mij gevraagd hadden of ik eens niet voor hen kon koken, is het idee ontstaan om gezonde maaltijd aan te bieden.

Daarom ben ik sedert een kleine maand actief als kok bij FLAVR onder mijn persoonlijke naam Debby Minnart.  FLAVR is een online platform dat hobby-chefs (want ja ik ben geen kok) de mogelijkheid geeft om huisbereide maaltijden te verkopen aan mensen in de buurt.  Je biedt eigenlijk in je buurt de maaltijden aan waar je goed in bent & mensen in de buurt kunnen die bij je bestellen op een specifieke dag.
Ik heb ondertussen nog maar 1 maaltijd aangeboden, maar de komende periode ga ik mij hier meer op focussen want mijn eerste maaltijd was een succes & iedereen vond het super lekker.

Het is de bedoeling om via FLAVR maaltijden aan te bieden die perfect passen in een gezonde levensstijl zonder toegevingen te doen naar smaak.  Al mijn maaltijden zullen voorzien zijn van grote porties gezonde ingrediënten en goede smaken.

Zijn jullie benieuwd naar mijn aangeboden maaltijden en wonen jullie bij mij in de buurt?
Bekijk dan zeker eens mijn FLAVR profiel & blijf op de hoogte wanneer ik nieuwe maaltijden aanbied!

Hebben jullie tips of zouden jullie specifieke gerechten wensen?
Laat het mij dan weten, ik sta voor alles open zolang het maar past bij mijn filosofie namelijk Gezond Eten!

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s