De Liebster Award nominatie!

liebster-awardBloggen is FUN ! Bloggen doe ik voor mijn plezier! Maar het is zo fijn om hier erkenning voor te krijgen :-). 

Dankzij Lien van Footprints around the world ben ik genomineerd voor de Liebster Award en daar kan ik alleen heel dankbaar voor zijn.

En waarom ben ik nu zo blij met deze Award?

Bloggen als beginnende blogger is niet altijd zo simpel.  Eigenlijk vind ik het f*cking moeilijk als beginnende blogger.  In de zin van: ‘Damn, het is lastig en uitdagend.

Blogstarten1

Soms heb ik gewoon te weinig inspiratie en andere momenten weet ik niet waar te beginnen omdat ik zo veel ideeën heb, maar anderzijds heb ik vaak gewoon niet de tijd om al mijn ideeën uit te werken en tegen dat ik tijd heb, ben ik het weer vergeten.  Ook daar heb ik een oplossing voor want sedert twee weken ben ik in het bezit van een eigen ‘Bulletin Journal’ en gaat er geen enkel idee meer verloren (hoop ik toch).

ideevliegtweg-700x467

Je blog up-to-date houden is echt heel belangrijk.  Je zou best iedere dag iets moeten posten.  Ik probeer dit zeker op mijn Instagram profiel, maar iedere dag een blog schrijven en ondertussen ook nog eens voltijds werken lukt mij jammer genoeg niet.  Ik probeer echter 1 à 2 posts per week online te zetten.

Als beginnende blogger is het ook niet eenvoudig om je te lanceren, je kenbaar te maken en te zorgen dat je lezers hebt.  Je moet ook actief andere blogs gaan bezoeken, reacties achter laten en ervoor zorgen dat zij ook eens naar jouw site komen kijken.

Zoals je ziet er komt heel wat bij kijken, bij het houden van een blog en omdat ik er net zo veel tijd en energie in steek is het gewoon fijn om hier eens erkenning voor te krijgen. Het geeft me energie om verder te doen! Thanks hiervoor, dit had ik echt nodig!

Zijn jullie ook nog maar recent begonnen met een blog? Wat vinden jullie het lastigst? Waar steken jullie de meeste tijd in? Let me know!

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “De Liebster Award nominatie!

  1. Evelyne zegt:

    Twee jaar geleden startte ik een persoonlijke blog. Ik heb een moeilijke start gekend, maar ondertussen ben ik goed bezig op bloggebied. In Maart had ik zin in een nieuwe uitdaging en startte, naast mijn persoonlijke blog, een blog samen met mijn vriendin. Ook nu kennen wij een moeilijke start, maar ik ben er zeker van dat dit ooit wel goed komt 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s