Welke fitness, health en food blogs volg ik?

 


Er zijn heel wat blogs omtrent gezondheid, gezonde voeding & fitness, maar er zijn altijd wel wat bloggers die er voor jou uitspringen.  Ze inspireren je & ze laten je andere interessante invalshoeken zien waar je zelf nog niet bij had stilgestaan. Op de een of andere manier werken ze motiverend & leer je steeds weer bij.

Ik zet de leukste health-, food- en fitness blogs op een rij die ik zelf motiverend en interessant vind. 

Rens Kroes
www.renskroes.com

Het zusje van Doutzen Kroes timmert aardig aan haar weg als healthcoach & ja ik ben een echte grote fan. Je ziet dat ze echt geïnteresseerd is in health. Haar liefde voor gezondheid heeft ze van haar ouders meegekregen & daar ben ik blij om.  Op haar site vind je een resem aan lekkere en vooral gezonde recepten, maar je neemt ook een kijkje in haar drukke, maar gezonde leven als healthcoach (misschien ben ik toch ook wat jaloers :-)). Ze heeft ondertussen ook al drie toppers van kookboeken uitgebracht die je echt gelezen moet hebben, als je net zoals mij wel bezig bent met gezond koken en eten.  Neem gewoon eens een kijkje op haar website en neem een kijkje in haar gezonde en vooral boeiende leven.

Jenny Alvares
http://www.jennyalvares.com

Jenny houdt van lekker eten en wil graag heel de wereld zien (laten dat nu ook mijn interesses zijn).  Ze begon ooit met een vriendin te hardlopen en sedert dan is haar interesse voor sport en gezond eten gegroeid.  Je vindt op haar site dan ook overheerlijke recepten die eenvoudig te maken zijn & anderzijds reist ze de hele wereld rond en laat ze ons een kijkje nemen in haar avonturen.
Hmm, ik krijg steeds zin om zelf op vakantie te vertrekken als ik haar reisverhalen lees.

ILoveHealth
http://www.ilovehealth.nl

Wat ik zo leuk vind aan Daisy van I Love Health? Ze geeft gewoon toe dat ze ook wel eens een off-day heeft en dan ook gewoon een frietje met mayo of chipje eet.  Toch weet ze mij te inspireren en probeer ik regelmatig een van haar healthy recepten uit.  Haar bananenbrood is echt hemels & staat echt wekelijks op mijn menu :-).
Ze is ook gek van Bali en verblijft er vaak een paar maanden per jaar, niets zo fijn om haar fijne ervaringen hierover te lezen.

Oh My Pie
http://www.ohmypie.nl

Marike is the queen van de overheerlijke glutenvrije cheesecakes en ontbijttaartjes & ik moet eerlijk toegeven dat ik ieder ontbijttaartje ondertussen al heb uitgeprobeerd. Marike is fantastisch en ze maakt de beste taartjes die ook nog eens glutenvrij zijn. Haar moto: Het leven is één groot feest, alleen je moet wel zelf de slingers ophangen.  In mijn ogen is ze veel te bescheiden want zoals ik al eerder zei, ze is de queen of gezonde taartjes & ik ben fan echt GROTE fan! Probeer gewoon één van haar ontbijttaartjes uit & begin iedere ochtend op een feestelijke manier.

Bye Bye Cheeseburger
http://www.byebyecheeseburger.be

Steffi is een twintiger uit het Antwerpse met een stevige interesse in gezondheid. Ze inspireert je om gezond in het leven te staan en vooral om gezondere keuzes te maken in de winkel.  Ik vind haar recepten alvast fijn om te maken & ben steeds benieuwd wanneer ze een nieuwe post.

#Fitgirlcode
http://www.fitgirlcode.nl

Fitgirlcode is een eigen community.  Een team van bloggers staat elke dag klaar om je te inspireren en te motiveren om een gezonde levensstijl te vinden die bij jouw persoonlijkheid past.  Ze zorgen er voor dat je als een echte ‘Fit Girl’ door het leven gaat.  Ik vind hun posts altijd fijn om te lezen & ze zorgen dat ik steeds op de hoogte ben van de nieuwste weetjes en trends binnen health & sport.

Welke bloggers vinden jullie fijn & wel om welke reden? Let me know! 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s