Debby reist Europa Met je hond op vakantie

Reistips: met je hond naar de Vendée in Frankrijk!

Heb je zin om je hond mee op vakantie te nemen, neem hem mee naar Vacansoleil in Franrkijk!


Heb je zin om je hond mee op vakantie te nemen. De bekende strandplaats Les Sables d’Olonne is geschikt voor een vakantie samen met je hond. Je kan er uren wandelen over het strand en in het bos en je hond is bijna overal welkom.

Accommodatie

In Frankrijk is het niet eenvoudig om een accommodatie te vinden waar je hond welkom is. Maar bij Vacansoleil is je hond wel welkom op hun camping! En het strand aan de camping is ook toegankelijk voor je hond. Camping La Dunes des Sables ligt onmiddellijk aan het strand waar je viervoeter welkom is en waar je lange wandelingen kan maken. Of wandel je liever in het bos? Aan de camping ligt bos/duinen waar je uren kan wandelen. Je kan er overnachten in één van hun stacaravans, die allemaal vernieuwd zijn in 2019.

Activiteiten met je hond

Rondom Les Sables d’Olonne kan je je met je hond prima vermaken. Het strand aan de camping is schitterend en uitgestrekt en hier is je hond welkom. Neem wel een picknick mee want er zijn geen eetgelegenheden onderweg. Of duik het bos in met je viervoeter en maak een grote wandeling in het bos naast de camping gelegen. Wij hebben een kleine hond en nemen hem overal mee met de fiets! De Vendée is namelijk een ideale fietsbestemming. Lees hier meer over in mijn blogpost.

Je hond is jammer genoeg niet welkom tijdens de zomer op het grote strand in het centrum van Les Sables d’Olonne. Hij is echter wel welkom op de grote boulevard aan het strand. Hier heb je vele restaurants en bars en hier is je viervoeter heel erg welkom!

Hondenvrienden

Op het strand aan de camping komen opvallend veel mensen met honden. Als je hond het leuk vindt om met andere honden te spelen, dan heeft hij hier de tijd van z’n leven. Op het strand zijn altijd wel hondenmaatjes te vinden er is er genoeg ruimte om flink te ravotten. Zo heb je aan het einde van de dag een hele tevreden en slaperige hond.

Ben jij wel eens in Frankrijk geweest met je hond? Wat vond je ervan?

0 reacties op “Reistips: met je hond naar de Vendée in Frankrijk!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: