5 dingen die je los moet laten om ultiem gelukkig te zijn

De winter is volop aan de gang. De winterdip is hopelijk nog niet aanwezig bij jou. Ik heb voor jullie 5 dingen op een rijtje gezet die je los moet laten deze winter, om ultiem gelukkig te zijn in dit seizoen. Goodbye vermoeidheid Waarom is iedereen toch zo moe de hele tijd? Ga eerder naar…

28/01/2019

De winter is volop aan de gang. De winterdip is hopelijk nog niet aanwezig bij jou. Ik heb voor jullie 5 dingen op een rijtje gezet die je los moet laten deze winter, om ultiem gelukkig te zijn in dit seizoen.

Goodbye vermoeidheid

Waarom is iedereen toch zo moe de hele tijd? Ga eerder naar bed, neem een bad, lees en kom tot rust. Of luister eens bijvoorbeeld eens naar natuurgeluiden of meditatiegeluiden op Spotify in plaats van dat je Instagram voor de honderdste keer doorscrolt. Voldoende rust is belangrijk, neem die rust dan ook!

Gedaan met excuses

Alles wat je maar wil bereiken is aan de andere kant van het 
excuus dat je hebt waarom het je niet zal lukken.

Wat zou je graag willen bereiken, maar is nog niet gelukt? Een strakker lichaam, gewicht verliezen, een succesvolle blog, een goede relatie, meer vrienden, promotie op je werk?
Stel je de vraag: “Wat als ik dit wel kan?”. Alles is mogelijk als je jezelf niet tegenhoudt.
Follow your dreams!

Stop met vergelijken

We kunnen er niet om heen. Iedereen vergelijkt. Maar waarom eigenlijk? Wanneer je je eigen leven vergelijkt met het succes van anderen, is er hoogstwaarschijnlijk een groot gat van waar je nu bent en waar je wil zijn.
De beste manier om dit los te laten is om na te denken wat jij de afgelopen 12 maanden bereikt hebt. Je zal versteld staan wat jij allemaal verwezenlijkt hebt.

Zeg vaarwel tegen je schuldgevoel

Schuldgevoel is een eigen gevoel dat je echt moet vermijden. Het levert niets op, het maakt je alleen ongelukkig. Het is ook het bewijs dat je in het verleden leeft. Waarschijnlijk laat je het toe dat het je mentaal compleet overneemt waardoor je het niet uit je hoofd kan zetten. Laat het los! Het is de enige manier om gelukkig verder te leven.

Zeg nee tegen spijt

Onthoud dit: Je hebt altijd het beste gedaan wat je kon met de middelen die je op dat moment had. Dat is wat iedereen doet, ie-de-reen. Geef jezelf wat rust en laat het los. Op dat moment dat je een bepaald iets gedaan hebt, was het precies wat jij toen wilde. Geen reden dus om er spijt van te hebben.

The purpose of our lives is to be happy.

Dalai lama
https://www.facebook.com/healthyandtraveltrips/
Healhty & Travel T(r)ips @ Facebook

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter