ECO LIFE: 4 boeken die je op weg helpen naar een duurzame levensstijl

Eco liifestyle aan de slag!, Anne DrakeSchrijfster Anne reikt je verschillende manieren aan om je ecologische voetafdruk te verkleinen zonder in te boeten aan stijl en comfort! Een boek vol verrassende DIY- recepten om het dagelijks leven zero waste te maken. Het zero waste project, Nicky KroonNicky en Jessie delen hun twaalf belangrijkste lessen om…

19/04/2020

Onder het motto ‘je bent nooit te oud om te leren’ ging ik op zoek naar enkele interessante boeken die je leren hoe je ecologischer door het leven kan gaan.

 • Eco liifestyle aan de slag!, Anne Drake
  Schrijfster Anne reikt je verschillende manieren aan om je ecologische voetafdruk te verkleinen zonder in te boeten aan stijl en comfort! Een boek vol verrassende DIY- recepten om het dagelijks leven zero waste te maken.
 • Het zero waste project, Nicky Kroon
  Nicky en Jessie delen hun twaalf belangrijkste lessen om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertellen ze over hun successen en mislukkingen. Bye bye wegwerpkoffiebekers!
 • Groene beauty, Hester De Goede
  Maak je eigen beautyproducten met de kracht van de natuur. In het boek staan 60 recepten van zelfgemaakte dagcrème tot haar- en gezichtsmaskers.
 • In 6 weken naar een zero waste, Kate Arnell
  Een praktische stap-voor-stapgids naar een zero waste-leven.

Wat zijn volgens jou de beste of leukste eco lifestyle boeken die écht op dit lijstje moeten? Laat het me even weten in een reactie hieronder! .

Deel dit

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter