Griep in het land: Hoe voorkom jij griep?

Wind, regen, koude temperaturen … Je weerstand krijgt het hard te verduren! De griep is weer in ons belgenlandje, maar dat is buiten jou gerekend! Geef je weerstand een boost door deze voedingstips zodat de griep jou overslaat! GEMBER Gember is HET wondermiddel in de winter. Gember + vers citroensap + snufje cayennepeper = perfecte…

17/02/2020

Wind, regen, koude temperaturen … Je weerstand krijgt het hard te verduren! De griep is weer in ons belgenlandje, maar dat is buiten jou gerekend! Geef je weerstand een boost door deze voedingstips zodat de griep jou overslaat!

GEMBER

Gember is HET wondermiddel in de winter.
Gember + vers citroensap + snufje cayennepeper = perfecte weerstandsbooster.

UIEN

Uien zijn niet alleen veelzijdig, ze zijn ook nog eens een natuurlijk antibioticum. Heb je een verstopte neus? Zet naast je bed een kommetje met gesneden ui. Heb je een opkikker nodig? Maak een heerlijk kom uiensoep.

BOUILLON

Heeft je mama/oma nooit kippensoep gemaakt als je grieperig was? Vroeger was het normaal dat je een dampend kopje kippensoep kreeg omdat de bouillon vers gemaakt werd. Verse bouillon bevat verschillende stoffen die je weerstand een boost geven. Het kost misschien even wat tijd om verse bouillon te maken, maar maak een extra grote portie en vries het in verschillende porties in.

KURKUMA

Kurkuma is een worteltje bomvol antioxidanten. Meng het als specerij door je warme gerechten en of maak zoals mij een overheerlijke kurkuma latte.

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter