Home workout zonder gewichten

Home workout zonder gewichten. Wil je toch liever een fitness-waardige workout? Dan heb je maar enkele benodigheden ...

28/04/2020

Een home workout zonder gewichten. Met enkel basis benodigdheden kan jij thuis je eigen gym creëren, zonder daar zelf gewichten voor aan te kopen. Perfect om thuis in ‘shape’ te blijven.

Een eigen fitness hebben heeft heel wat voordelen. Je bepaalt zelf wanneer je wil trainen, je draait de muziek wat jij wil en je kleed je zoals je zelf wil! Je kan veel fitness oefeningen met je eigen lichaamsgewicht doen Wil je toch liever een fitness-waardige workout? Dan heb je maar enkele materialen nodig voor jouw dagelijks home workout.

Welke benodigdheden mogen niet ontbreken voor je home workout?

Fitness matje

Een fitness matje mag echt niet ontbreken. Het zorgt ervoor dat je jouw oefeningen aangenamer kan uitvoeren. Setups op een leuk fitnessmatje dan een koude harde vloer is voor mij toch alleszins aangenamer. Het oog wil natuurlijk ook wat dus een mooi fitness matje is des te leuker. Ik ben erg verknocht aan mijn Reebok fitness matje.

Weerstandsbanden

De weerstandsbanden zijn mijn #bestfriends tijdens mijn home workout. Je kan ze op honderden manieren gebruiken en nemen geen plaats in huis in. Je kan er echt alles mee trainen! Het is slim om een pakketje te kopen met verschillende banden van verschillende weerstanden en verschillende lengtes.

Springtouw

Wie had gedacht dat hij nog ooit zou touwtje springen? Telkens als ik mijn springtouw bovenhaal, denk ik terug aan mijn kindertijd op de speelplaats. Een eenvoudige touw zorgt er wel voor dat je een stevige cardio workout doet. Laat die slanke, strakke benen en billen maar komen. Enkele minuutjes per dag en je zal verschieten hoe snel je resultaat behaalt.

Kaytan – bol.com – 12.95 EUR

Heb jij nog tips voor de perfecte home workout? Of heb je misschien de perfecte oefeningen voor thuis? Laat het met vooral weten in een reactie hieronder! Wil nog meer tips over een actieve levvenstijl, neem dan zeker een kijkje op mijn blog.

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter