3 x budget reisbestemmingen in april

Ben jij volop reizen aan het plannen voor 2019, maar je hebt slechts een klein budget om te spenderen aan je reishonger? Ik heb de ideale oplossing voor je! Ik stelde een 12-delige reeks samen van reisbestemmingen die aangepast zijn aan jouw klein budget. Benieuwd waar je in april op reis kan gaan met een…

01/02/2019

Ben jij volop reizen aan het plannen voor 2019, maar je hebt slechts een klein budget om te spenderen aan je reishonger? Ik heb de ideale oplossing voor je!
Ik stelde een 12-delige reeks samen van reisbestemmingen die aangepast zijn aan jouw klein budget. Benieuwd waar je in april op reis kan gaan met een klein budget? Let’s go!

Explore …

1 ♥ Italië – Rome: sightseeing bij lentetemperaturen

Colosseum @ Rome

In april zijn de temperaturen al mild in Rome, denk aan een 15-20°. Het ideale weer om de stad te verkennen. Sightseeing is namelijk veel aangenamer op een mooie lentedag dan op een koude winterdag of hete zomerdag. Trek er minstens voor 3 nachten op uit in deze prachtige stad want er is een overvloed aan prachtige bezienswaardigheden.
Mijn tip: boek een avondexcursie in het Colosseum en vergeet zeker geen ijsje te gaan te gaan eten in de vele gelaterias.

2 ♥  Filipijnen – Luzon: ideaal weer om de rijstvelden te bezoeken

Batad @ Filipijnen

Wie naar het eiland Luzon reist, zal echt onder de indruk zijn van de rijstterrassen. De akkers worden in januari en februari beplant en zijn op hun groenst van april tot mei. Vanaf juni kleuren ze prachtig geel, maar door de vele regen zijn ze dan moeilijk te bezoeken.
Mijn tip: boek een begeleide wandeling bij de terrassen van Batad. Je zal onder de indruk zijn van de prachtige uitzichten.
Mijn tip: Connections biedt prachtige rondreizen aan in de Filipijnen of je kan jouw reis ook op maat samenstellen.

3 ♥ Turkije – Istanbul: rust in de bazaars

Istanbul

Istanbul is een ongelofelijke mooie stad. In april zijn de temperaturen nog niet hoog, maar kan je wel in alle rust alle bezienswaardigheden bezoeken en kan je ook in de bazaars rondlopen. Istanbul is geen aangename stad in de zomer mede door het druk verkeer en de hitte die er is. Het toerisme komt nog maar langzaam op gang in april, maar de stad is zo veel mooier als je er in alle rust en kalmte kan rondlopen.
Mijn tip: boek een hotel in de Sultanahmet aan de westkust van de Bosporus, via Trivago voor de beste deals.

Meer lezen over reisbestemmingen
Meer lezen over budget reisbestemmingen in januari? 

Staat een tripje naar één van deze bestemmingen op jouw bucketlist? 

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter