3 x budget reisbestemmingen in december

Ben jij volop reisplannen aan het maken voor 2019, maar je hebt slechts een klein budget om te spenderen aan je reishonger? Ik heb de ideale oplossing voor je! Ik stelde een 12-delige reeks samen van reisbestemmingen die aangepast zijn aan jouw klein budget. Benieuwd waar je in december op reis kan gaan met een…

29/03/2019

Ben jij volop reisplannen aan het maken voor 2019, maar je hebt slechts een klein budget om te spenderen aan je reishonger? Ik heb de ideale oplossing voor je! Ik stelde een 12-delige reeks samen van reisbestemmingen die aangepast zijn aan jouw klein budget. Benieuwd waar je in december op reis kan gaan met een klein budget?
Let’s go!

Explore …


1 ♥ Canada – Jasper: fantastische sneeuw en mogelijke aanbiedingen 

Jasper @ Canada

Jasper is de wintersportbestemming en mega gekend. Jasper Marmot Basin skiresort ligt in de hoge noordelijke Rockies en verzekert een heerlijke poedersneeuw en Alberta’s langste skiseizoen, van november tot mei. Er zijn 86 afdalingen: een mix van alpine kommen, hobbels en kuilen te midden van naaldbossen, naast twee speciale parken om sprongen te maken. Marmot ligt prachtig in het Jasper National Park en wordt omzoomd door bergen en bevroren meren. Zelfs het nachtleven is er bijzonder.
Mijn tip: zoek naar aanbiedingen in de winter. Het is er laagseizoen in Jasper en Marmot Basin is veel rustiger dan het zuidelijkere Banff.

2 ♥ Spanje – San Sebastian: de beste Baskische keuken in een prachtige kustplaats

San Sebastian

Als ik foodlovers en -kenners mag geloven, moet je voor het lekkerste eten naar het Baskenland, met zijn pintxos (tapa’s), vis en pikante sauzen. San Sebastian is het culinaire epicentrum van Noord-Spanje en kent een verbazingwekkend hoog aantal Michelinrestaurants. Maar of jouw budget nu 5 sterren of 5 euro is, er zijn talloze mogelijkheden om in de milde decembermaand te genieten. Accomodaties zijn ook veel voordeliger en reserveren in een toprestaurant is eenvoudiger dan in de zomer.
Mijn tip: boek een vlucht naar Bilbao en huur vervolgens een huurwagen. Met de auto ben je in 45 minuten in San Sebastian en met de huurwagen heb je de mogelijkheid om de omgeving te bezoeken.

3 ♥ Marokko – Saharawoestijn: minder drukte en mooiere bezienswaardigheden

Sahara

December is de ideale maand om naar de Sahara in Zuid-Marokko af te reizen. Weinig plaatsen zijn beter om de meteorenregen te zien dan hier. Luchtvervuiling is er nauwelijks en kamperen bij de Berbers is enorm spannend. December is inderdaad wel koeler, maar de drukte is deze maand wel minimaal. De prijzen zijn laag en de soeks van Fez en Marrakesh even fascinerend.
Mijn tip: een beklimming van de besneeuwd Toubkal, de hoogste berg van Noord-Afrika.

Meer lezen over reisbestemmingen

Staat een tripje naar één van deze bestemmingen op jouw bucketlist? 

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter