3 x budget reisbestemmingen in november

Ben jij volop reisplannen aan het maken voor 2019, maar je hebt slechts een klein budget om te spenderen aan je reishonger? Ik heb de ideale oplossing voor je! Ik stelde een 12-delige reeks samen van reisbestemmingen die aangepast zijn aan jouw klein budget. Benieuwd waar je in november op reis kan gaan met een…

22/03/2019

Ben jij volop reisplannen aan het maken voor 2019, maar je hebt slechts een klein budget om te spenderen aan je reishonger? Ik heb de ideale oplossing voor je! Ik stelde een 12-delige reeks samen van reisbestemmingen die aangepast zijn aan jouw klein budget. Benieuwd waar je in november op reis kan gaan met een klein budget?
Let’s go!

Explore …


1 ♥  Zuid-Afrika: een geweldige trein en schitterende dieren bekijken 

Kruger park

Kaapstad is op zijn fijnst aan het einde van de lente. Het is weer er droog en de sfeer is nog bruisend in de stad. Meer naar het noordoosten, rond het Kruger National Park heerst een heel andere sfeer, het begin van de regentijd brengt onweersbuien en groene landschappen (fotogenieke foto’s gegarandeerd). Het is de perfecte tijd om twee klassieke Zuid-Afrikaanse ervaringen te combineren: de luxueuze Blue Train en een Krugersfaira. De Blue Train rijdt tussen Kaapstad en Pretoria (bij Johannesburg), via mooie wijngaarden en de wilde Karoo. Kruger is één van de belangrijkste parken van Afrika, vol met dieren, inclusief de Big Five en rotskunst.
Mijn tip: besteed een paar dagen in Kaapstad en neem dan de trein naar het noorden (27u). Vluchten verbinden, Johannesburg met Kruger. Kies vervolgens een self-drive safari.

2 ♥ VS – Florida: Rustige parken en recreatie

November is de perfecte maand om de Sunshine State te bezoeken. Het is het begin van het droge seizoen, ideaal dus om in de Everglades te varen, zonder die vervelende muggen. Orlando’s hotels zijn deze maand goedkoper en de pretparken zijn VEEL rustiger (met uitzondering de periode rond Thanksgiving). Hoewel de winter nadert, is de temperatuur nog steeds een aangename 26°, goed nieuws voor een bezoek aan de Florida stranden.
Mijn tip: boek een tripje naar Orlando met zijn fantastische pretparken en reis vervolgens naar Cape Carnaval, Miami en de Everglades.

3 ♥ Barbados: lime time

Ken je ‘liming’? Het is een Caribische woord voor ontspannen onder het genot van lekker eten en drinken en goed gezelschap. Spreekt het je aan? Dan is Barbados de ultieme bestemming voor jou! Er is een strand voor iedereen: het zand is goudgeel, fel wit of roze. Je vindt er kalm water, maar ook fantastische surfgolven. Je vindt er allerhande soorten accomodaties (familieressorts, luxeressorts, yogaretreats, …). Ga in november, wanneer storm onwaarschijnlijk is, maar het duurdere hoogseizoen nog moet beginnen.
Mijn tip: breng zeker een bezoek aan Capital Bridgetowns

Meer lezen over reisbestemmingen

Staat een tripje naar één van deze bestemmingen op jouw bucketlist? 

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter