3 x budget reisbestemmingen in mei

Ben jij volop reizen aan het plannen voor 2019, maar je hebt slechts een klein budget om te spenderen aan je reishonger? Ik heb de ideale oplossing voor je! Ik stelde een 12-delige reeks samen van reisbestemmingen die aangepast zijn aan jouw klein budget. Benieuwd waar je in mei op reis kan gaan met een…

08/02/2019

Ben jij volop reizen aan het plannen voor 2019, maar je hebt slechts een klein budget om te spenderen aan je reishonger? Ik heb de ideale oplossing voor je!
Ik stelde een 12-delige reeks samen van reisbestemmingen die aangepast zijn aan jouw klein budget. Benieuwd waar je in mei op reis kan gaan met een klein budget? Let’s go!

Explore …


1 ♥  Montenegro: de natuur op zijn mooist

Kotor @ Montenegro

Montenegro is sedert vorig jaar een hippe bestemming en daar kunnen we alleen blij om zijn want het is een echt pareltje. De natuur is ronduit schitterend en de steden zijn nog authentiek. Vanaf mei wordt het aan de kust zo’n 25° en warmt de zee al op. Mei is dus de ideale maand om op ontdekking te gaan. Wie op zoek is naar avontuur, kan zeker zijn gading vinden in het aanbod (zeekajakken, mountainbiken, wandelen, raften, … ).
Mijn tip: breng zeker een bezoek aan Kotor en Budva en het bergachtige Nationaal park Durmitor.

2 ♥  Marokko: het ideale weer voor heel Marokko 

Marrakech @ Marokko

In mei is de temperatuur op zijn best in heel Marokko. Marrakech (25°), Essaouira (20°) en de Sahara (30°, best nog aangenaam in vergelijking met juli/augustus met 40°). Wil je toch iets extra dan is het Atlasgebergte ideaal in deze maand. Het dal is prachtig groen en heeft aangename temperaturen van ongeveer 20° wat perfect is voor mooie wandelingen.
Mijn tip: combineer Marrakech met het Atlasgebergte en breng een bezoek aan ommuurd stad Taroudant via de spectaculaire Tizi n’Testpas.
Connections biedt vele mogelijkheden aan in Marokko op maat of in rondreis.

3 ♥  Engeland – Cornwall: vertoeven op de Britse stranden

Kliffen @ Cornwall

Cornwall is de Engsle kliffenkust op zijn wildst. Je vindt er walvishaaien, sublieme wandelingen, kastelen en stranden voor iedereen. Jammer genoeg is het er in de zomer, abnormaal druk en gaat er veel van de schoonheid verloren. Net daarom is mei een ideale periode om een bezoek aan Cornwall te brengen. Breng zeker een bezoek aan St Ives, het Tintagelkasteel en het Porthcurno’s Minnack theater & natuurlijk de vele baaien.
Mijn tip: boek een overnachting in de vele glamping in Cornwall.

Op zoek naar leuke hotelletjes. Via Trivago vind je de beste deals!

Meer lezen over reisbestemmingen
Meer lezen over budget reisbestemmingen in januari? 

Staat een tripje naar één van deze bestemmingen op jouw bucketlist? 

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter