5 citytrip bestemmingen voor 2018

2018 staat bijna voor de deur en dat staat ook gelijk aan nieuwe reisjes plannen.  Misschien heb je wel zin in een leuke citytrip bestemming.  Volgens de reislustige journalisten  zijn de volgende citytrips de beste keuzes voor komend jaar. Dublin, Ierland Dublin staat niets voor niets bekend om haar levendige centrum, talloze pubs, muziek en indrukwekkende…

15/12/2017

2018 staat bijna voor de deur en dat staat ook gelijk aan nieuwe reisjes plannen.  Misschien heb je wel zin in een leuke citytrip bestemming.  Volgens de reislustige journalisten  zijn de volgende citytrips de beste keuzes voor komend jaar.

 1. Dublin, Ierland

  Dublin staat niets voor niets bekend om haar levendige centrum, talloze pubs, muziek en indrukwekkende geschiedenis.  Het leuke aan Dublin is dat ze vele gezichten kent.  Wist je trouwens dat Dublin volgens de internationale beoordelingssite TripAdvisor al drie keer uitgeroepen is tot de ‘vriendelijkste stad van Europa’.  Geef toe, Dublin is de ideale citytrip voor 2018.

 2. Malmö, Zweden 

  Malmö is de ultieme citytrip bestemming voor foodies.  De stad telt 180 verschillende nationaliteiten en telt meer dan 450 restaurants.  Malmö is echt een leuke verrassing.

  Combineer het bijvoorbeeld met een bezoek aan Kopenhagen want beide steden zijn perfect te combineren, op 20 minuten reis je van de ene stad naar de andere.

 3. Hamburg, Duitsland 

  De havenstad Hamburg wordt ook wel de ‘Poort tot de wereld’ genoemd en heeft een boeiende zeevaartgeschiedenis.  De belangrijkste straat is de Mönckebergstrase en deze loopt dwars door het centrum.  Je vindt hier oa het Rathaus en de naastgelegen Rathausmarkt waar er ieder moment van de dag wel iets te doen is.

 4. Valencia, Spanje

  Valencia is een verrassende stad met tal van mogelijkheden.  Beklim bijvoorbeeld de kathedraal van Valencia waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad of neem de fiets en maakt een fietstochtje in het nieuwe gedeelte van de stad.  Of bij goed weer kan je misschien wel een dagje aan het strand doorbrengen.  Zoals je ziet, Valencia is een typische Spaanse stad waar je perfect enkele dagen gezellig kan door brengen.

 5. Vilnius, Litouwen 

  Deze stad biedt een goede combinatie van een middeleeuwse geschiedenis en kunstzinnige bar- en cafécultuur.  Breng een bezoekje aan de barokke binnenstad met zijn prachtige kerken en religieuze plekken.  Kuier rond in een van de gezellige keistraatjes.  Vilnius zal je een warm gevoel geven.

Welke stad wil jij graag bezoeken in 2018? En waarom? Laat het mij weten.

Groetjes,

Healthy & Travel T(r)ips.

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

11 reacties

 1. Nicole Orriëns op 16 december 2017 om 10:38

  New York lijkt mij heel bijzonder om eens te zien!

 2. Santucia/ flying-mom op 16 december 2017 om 10:49

  Hopelijk ga ik met mijn nieuwe baan als cabin attendant al deze mooie plaatsten bezoeken in 2018!

 3. feliceveenman op 16 december 2017 om 11:57

  ik voel veel voor Vilnius, eens een heel andere cultuur opsnuiven

 4. Ciska op 16 december 2017 om 13:02

  Oeeeh… ze lijken met allemaal leuk!!
  Is alweer veel te lang geleden, ik ga deze steden zeker onthouden!

 5. Frederique op 16 december 2017 om 17:02

  Zowel Valencia als Vilnius staan al erg lang op mijn wishlist. Denk dat het inderdaad prachtige steden zijn. Ook zou ik eens Zagreb aan willen doen als citytrip.

 6. Melissa op 16 december 2017 om 18:02

  Mijn vriend zou graag Zweden willen bezoeken. Dus als we ergens heen gaan is het daar wel denk ik.

 7. Nicole Orriëns op 17 december 2017 om 10:53

  Van dit lijstje spreekt Hamburg mij het minste aan merk ik. Maar daarom zou ik er misschien juist eens heen moeten.

 8. roadtrippersofthesun op 17 december 2017 om 20:32

  Heel leuke tips! Vooral Valencia lijkt mij super! Al wil ik Dublin ook zeker eens bezoeken.

 9. Debbythechocoholic op 18 december 2017 om 11:38

  Laat me weten wanneer je naar Spanje gaat, dan ga ik mee haha! Allemaal zeer leuke locaties, Zweden is naar’t schijnt heel mooi.

 10. Willem Meester op 18 december 2017 om 19:30

  Dat ziet er goed uit. Ik zou zeker voor Spanje kiezen. Ik hou van Spanje

 11. kimdum op 12 januari 2018 om 10:29

  Edinburgh staat al heel lang op mijn lijstje om te bezoeken maar het is er nog nooit van gekomen. Hetzelfde met Wenen. Edingburgh omdat het naar het schijnt een heel interessant is om te bezoeken en Wenen omdat er zoveel te doen is en er zoveel cultuur zit in die stad. Moet echt geweldig zijn om te bezoeken.

Laat een reactie achter