De 5 beste reisfilms om bij weg te dromen

Een reisfilm is voor mij de ultieme ontspanning. Perfect om de week mee af te sluiten en even al de stress van mij af te gooien en vooral perfect om weg te dromen bij een volgende reisbestemming.  Hierbij al vast mijn top 5 van reisfilms waar ik mijn inspiratie uit haalde.  The Beach Onmogelijk dat je…

15/10/2017

Een reisfilm is voor mij de ultieme ontspanning. Perfect om de week mee af te sluiten en even al de stress van mij af te gooien en vooral perfect om weg te dromen bij een volgende reisbestemming. 
Hierbij al vast mijn top 5 van reisfilms waar ik mijn inspiratie uit haalde. 

  1. The Beach
    Onmogelijk dat je deze film niet kent! De befaamde film met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio en Amazing views van Thailand! Deze film overtuigt je gewoon om de volgende keer een reis te maken naar Thailand.  De film gaat over Richard die op zoek is naar een eiland dat volgens vele ofwel niet bestaat of volgens andere niet te bereiken is.
    Zou je toch nog één van diegene zijn die de film nog niet gezien heeft, kan ik je alleen maar aanraden omdat zo snel mogelijk te doen.

  1.  The Hangover 

The Hangover (Part 1) is voor mij de film waar ik in besefte dat ik nog eens naar Las Vegas  wilde.  Het klopt dat de film niet veel verder gaat dan Las Vegas en omgeving, maar net dat maakte het voor mij interessant om deze stad nog eens te bezoeken die echt nooit slaapt.  Las Vegas is zo een stad dat je gewoon MOET bezocht hebben, gewoon om eens mee te maken hoe zot het er aan toe kan gaan.  Ik ging vorig jaar een week lang op vakantie naar Las Vegas en ik kan je  garanderen, ik heb mij geen seconde verveeld en vond een week zelf nog te kort.

  1.  The Bucket List

Een bucket list: een lijstje dat je gedurende je leven maakt met dingen die je nog voor je dood graag wilt gedaan hebben.  In de film krijgen Cole en Chambers in het ziekenhuis te horen dat ze niet meer te genezen zijn.  Ze reizen letterlijk de wereld over waardoor je prachtige beelden te zien krijgt.  Een aangrijpende film,  maar de beelden van de Himalaya verdwijnen niet meer uit mijn geheugen…. Ik plaatste het direct op mijn Bucket list!

  1.  Eat Pray Love 

Ik vind dit vooral een inspirerende film! En niets zo leuk om warm gemaakt te worden voor 3 prachtige bestemmingen.  Elizabeth zet namelijk alles op het spel en laat haar veilige leven achter om een jaar lang te gaan reizen.  Ze leert alles over lekker eten in Italië, ze leert mediteren in India en als laatste wordt ze verliefd op Bali.  Deze film is gewoon puur genieten voor mij en heeft er voor gezorgd dat Bali in mijn top 3 staat van bestemmingen die ik nog moet bezoeken.

  1.  Into The wild

Into The wild is zo een film die je opslorpt en laat beseffen hoe mooi de wereld wel niet is.  De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en dat maakt de film nog mooier. Christopher beslist om zijn huidige leven achter zich te laten en op avontuur te gaan met niet meer dan  juist een backpack en een tentje en dit alles doet hij in Alaska.  Je zal ontzettend prachtige beelden te zien krijgen en je zal zin krijgen om Alaska te bezoeken! Ben jij net zo een reisfreak als mij dan moet je deze film gewoon zien.

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter