HOME-WORKOUT: Wat heb je nodig om thuis te trainen?

Tover je huis om naar een thuis fitness! Je bepaalt zelf wanneer je wil trainen, je draait de muziek wat jij wil en je kleed je zoals je zelf wil! Je kan veel fitness oefeningen met je eigen lichaamsgewicht doen. Wil je toch liever een fitness-waardige workout? Dan heb je maar enkele materialen nodig. Ik…

28/04/2020

Home workout: deze 3 benodigheden heb je nodig!

Zijn de deuren van jouw favoriete gym nog steeds gesloten door het coronavirus? Dan is thuis fitness wellicht iets voor jou? Je hebt maar enkele benodigdheden nodig om thuis aan de slag te gaan om toch wat in shape te blijven!

Tover je huis om naar een thuis fitness! Je bepaalt zelf wanneer je wil trainen, je draait de muziek wat jij wil en je kleed je zoals je zelf wil! Je kan veel fitness oefeningen met je eigen lichaamsgewicht doen. Wil je toch liever een fitness-waardige workout? Dan heb je maar enkele materialen nodig.

Ik heb 3 benodigdheden voor je op een rijtje gezet! Wees gerust, je hoeft hier niet echt veel geld aan uit te geven.

Fitness matje

Een fitness matje is een echte musthave in huis, het maakt het uitvoeren van oefeningen een stuk stabieler en comfortabeler.

Weerstandsbanden

Weerstandsbanden zijn mijn beste vriendjes momenteel. Je kan ze op honderden manieren gebruiken en nemen geen plaats in huis in. Je kan er echt alles mee trainen! Het is slim om een pakketje te kopen met verschillende banden van verschillende weerstanden en verschillende lengtes.

Springtouw

Touwtje springen is echt de ideale cardio workout. Het zorgt voor slanke, strakke benen en billen. Enkele minuutjes per dag en je zal verschieten hoe snel je resultaat behaalt.

Kaytan – bol.com – 12.95 EUR

Sport jij wel eens vanuit huis in tijden van corona?

Deel dit

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Geef een reactie