FIT TALK

Mijn eerste yoga ervaring

Yoga is in de afgelopen jaren ontzettend gestegen in populariteit. Omdat ik regelmatig sport dacht ik dat het ook wel ontzettend interessant voor mij kon zijn. Anderzijds waren er veel mensen in mijn nabije omgeving die zeiden dat ik beter eens een yoga les zou volgen omdat ik nog al een stresskonijn ben en dat het voor mij de ultieme manier zou zijn om mezelf tot rust te brengen. Zo gezegd zo gedaan.
Lees meer.

Top 4 van gezondheidsapps

Apps op het gebied van gezondheid worden steeds populairder & geloof mij er zijn er heel wat. We worden letterlijk overspoeld door data en apps, ze kunnen werkelijk alles meten en bijhouden.
Hierbij geef ik je graag mijn top 4 van gezondheidsapps die ook nog eens gratis zijn.
Kom te weten wat ze precies doen & waarom ze net zo goed zijn.
Lees meer.

7 tips om af te vallen zonder calorieën te tellen

Calorieën vormen al te vaak een frustratie tijdens het afvallen & op één of andere manier is het toch een beetje achterhaald.
De ene calorie is de andere niet & het begint in eerste instantie al bij een onderscheid te maken tussen alle voedingsmiddelen.
Lees meer.

Waarom is sporten zo gezond?

post-workout-and-recovery

We weten allemall dat sporten gezond is & we weten ook allemaal dat we minimum 30 minuten per dag actief moeten zijn, maar toch is sporten voor vele onder ons een obstakel – een knelpunt. Ik merk in mijn eigen omgeving dat vele hun houding tegenover sport draait om vernedering, ongemak en frustraties.
Lees meer.

 #Fitgirl – Ik?

Wat betekent de term Fitgirl?
“Een fitgirl is een meisje, vrouw of jongedame die erg ‘fit’ bezig is of wil worden. Dit houdt in dat deze vrouw meerdere malen per week lekker gaat sporten en probeert om zo gezond en goed mogelijk te eten.
Lees Meer.

Sterk is het nieuwe slank

Vele vrouwen mijden krachttraining tijdens hun workout, maar als je social media wat volgt & je bent een beetje op de hoogte van de nieuwe tendensen binnen de sportwereld dan is het je hoogstwaarschijnlijk wel op al opgevallen dat meer en meer vrouwen aan krachttraining doen! Waarom?
Sterk is namelijk het nieuwe slank!!!
Lees Meer.

Advertenties