Health Talk

Op een gezonde manier vermageren?


Het is iets wat velen bezighoudt: Hoe kan je op een gezonde manier vermageren?
Het antwoord is eigenlijk heel simpel: Neem minder energie op dan je verbruikt.
Benieuwd hoe je dit het best aanpakt?
Lees meer

Review: gezond afvallen met een persoonlijke coach bij sportzone


Als je mij de vraag stelt of ik weet wat een gezonde levensstijl is, kan ik je daar perfect op antwoorden: gezond eten, meer bewegen en genoeg slapen! 
Maar? Wat is gezond eten? Wat is meer bewegen? En wanneer slaap je genoeg?
Ieder lichaam is anders en ieder lichaam reageert anders. Ik ging daarom op zoek naar een een persoonlijk coach die mij helpt om mijn laatste overtollige kilootjes op een gezonde manier kwijt te raken. Benieuwd?
Ik vertel je alles over mijn BenFit Coach.
Lees meer

Welke fitness, health en food blogs volg ik?

Er zijn heel wat blogs omtrent gezondheid, gezonde voeding & fitness, maar er zijn altijd wel wat bloggers die er voor jou uitspringen.  Ze inspireren je & ze laten je andere interessante invalshoeken zien waar je zelf nog niet bij had stilgestaan. Op de een of andere manier werken ze motiverend & leer je steeds weer bij.  Lees meer

HEALTHY & HAPPY!

excitement_medDag in dag uit ‘leven’ we, maar jammer genoeg leven we vaak op automatische piloot. Het werk, de huishoudelijke taken & de druk waar we continue tegen moeten opbotsen blijft moeilijk en zwaar.
Maar wat betekent nu gezond & happy leven? Lees meer

ME-TIME?

me-time-3Bij een gezond levensstijl hoort zeker en vast ook Me-time! Jullie zullen hier al veel over gehoord hebben, maar wat is het juist & waarom is het zo belangrijk & vooral neem jij genoeg Me-time? Lees meer

Advertenties