Health Talk

Welke fitness, health en food blogs volg ik?

Er zijn heel wat blogs omtrent gezondheid, gezonde voeding & fitness, maar er zijn altijd wel wat bloggers die er voor jou uitspringen.  Ze inspireren je & ze laten je andere interessante invalshoeken zien waar je zelf nog niet bij had stilgestaan. Op de een of andere manier werken ze motiverend & leer je steeds weer bij.  Lees meer

HEALTHY & HAPPY!

excitement_medDag in dag uit ‘leven’ we, maar jammer genoeg leven we vaak op automatische piloot. Het werk, de huishoudelijke taken & de druk waar we continue tegen moeten opbotsen blijft moeilijk en zwaar.
Maar wat betekent nu gezond & happy leven? Lees meer

ME-TIME?

me-time-3Bij een gezond levensstijl hoort zeker en vast ook Me-time! Jullie zullen hier al veel over gehoord hebben, maar wat is het juist & waarom is het zo belangrijk & vooral neem jij genoeg Me-time? Lees meer

Advertenties