Welkom baby Lua! 14-09-2021

Welkom Baby Lua!

03/10/2021

Jullie zullen het wel opgemerkt hebben, maar de laatste weken was het wat stiller op de blog. Wie mij volgt op mijn Facebook pagina of mijn Instagram profiel heeft het waarschijnlijk al opgemerkt dat ik mijn redenen daarvoor had. Mijn sociale media staat natuurlijk vol met #babyspam! Want op 14 september 2021 werden wij voor de eerste keer trotse ouders van een flinke dochter LUA!

Welkom baby Lua
Lua

Welkom baby Lua!

Onze dochter kreeg de stoere naam Lua.

Een krachtige naam met een mooie betekenis. Lua betekent Maan in het Portugees. Een naam die niet alleen mooi matcht met de naam Léon, het zoontje van mijn partner. Maar een naam die ook verwijst naar mijn overleden mama, de mooiste ster aan de hemel. Vanaf nu krijgt ze gezelschap van haar kleindochter die voor licht zorgt tijdens de nacht.

In tegenstelling tot mijn zwangerschap liep mijn bevalling redelijk vlot. Mijn bevallingsverhaal volgt nog uitgebreid op de blog. En naast mijn bevallingsverhaal heb ik nog heel wat anders te vertellen. Maar nu ga ik eerst genieten van ons klein wondertje!

Wie benieuwd is naar meer foto’s van onze kleine meid kan een kijkje nemen op www.luavervaeke.be !

Welkom baby Lua in ons #nietzonormaalgezin!

Bij een bevalling wordt er niet alleen een baby geboren, maar wordt er ook een mama en papa geboren. De eerste keer mama worden is spannend en zet je hele wereld op zijn kop! Na twee weken fulltime mama te zijn, kan ik alleen maar denken ‘dit is de onvoorwaardelijke liefde waar ouders het over hebben’.

Ook voor Sam is het best spannend want hij wordt voor de tweede keer papa. Lua woont voltijds bij ons terwijl Léon maar 1 op de 2 weken bij ons woont. Ook voor hem is het zoeken, een evenwicht vinden en een goede balans vinden tussen zijn twee kinderen. Ik voel als partner dan ook dat hij struggelt met zijn aandacht te verdelen en erg moet wennen aan de nieuwe situatie.

Zoals je leest zijn er dus heel wat extra uitdagingen in een nieuw samengesteld gezin. We nemen je binnenkort dan ook graag mee in ons eerlijk verhaal met al zijn ups & downs.

Momtalk

Aangezien mijn blog een verlengstuk is van wie ik ben, zal je vanaf nu dus ook mamapraat op mijn blog kunnen lezen. Neem zeker een kijkje bij Momtalk, waar ik je meer vertel over zwanger zijn, mama worden, … .

Reizen met baby naar Bali

We hebben onze reis naar Bali voor de derde keer moeten annuleren. Corona zorgt ervoor dat er nog geen toerisme is toegelaten in Indonesië. Hopelijk slagen we in 2022 er toch in om af te reizen naar Bali om er te kunnen genieten van de zon, het strand, het lekkere eten en vooral de relaxte sfeer! Zorgeloos kunnen reizen daar kijk ik zo erg naar uit!

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

1 reactie

  1. […] Travel T(r)ips uit met bloggen over het moederschap want op 14 september 2021 werd ik mama van LUA. Mijn blog is een verlengstuk van wie ik vandaag ben. En vanaf nu ben ik dus niet alleen bonusmama […]

Laat een reactie achter