Healthy & Travel T(r)ips …

Hoi, ik ben Debby.

Hoi, ik ben Debby. Ik ben een 31-jarige levensgenieter die de hele wereld wil zien. Enthousiast en verlegen. Introvert en empathisch. Dromer, maar tegelijk realist.

JE ZIT HIER GOED ALS JE OP ZOEKT BENT NAAR…

Reisinspiratie en -tips waardoor je onmiddellijk op reis wil vertrekken
Gezondheidsinspiratie om ‘healthy‘ door het leven te gaan
Lifestyle talk die levensgenieters wel kunnen smaken

In 2017 is mijn blog Healthy & Travel T(r)ips geboren. Een blog waar ik vooral veel tips deelde over een gezonde levensstijl en reistips. Mijn blog is echter een verlengstuk wie ik vandaag ben en daarom heb ik besloten om mijn blog om te dopen naar een persoonlijk lifestyle- en reisblog van een levensgenieter. De naam Healthy & Travel T(r)ips behoud ik want het is zoals een kindje voor mij. En behoort Healthy ‘Gezond zijn’ niet bij de visie van een levensgenieter?

Reizen is voor mij nog steeds een leuke en spannende manier om mezelf te verrijken. Ik kijk met een open blik naar de wereld, de natuur en andere culturen en daardoor kan ik mijn eigen leven relativeren. De passie voor reizen wil ik graag met jullie delen! Ik reis zonder verwachtingen en nog nooit ben ik teleurgesteld.

Reis zonder verwachtingen en je zal nooit teleurgesteld zijn!

Debby

Met Healthy & Travel T(r)ips wil ik jullie een kijkje geven in mijn leventje, je inspireren voor je volgende reis, maar ook tips delen voor een gezonde levensstijl waar lekker en gezond koken in thuis hoort. Ik geef jullie met veel plezier een kijkje in mijn verre van perfecte leventje.

Ik wil leven en vooral genieten van al het moois dat het leven mij te bieden heeft en daarom investeer ik in mijn eigen gezondheid!

De voorbije jaren heeft mijn leven regelmatig op zijn kop gestaan: samen met mijn mama een strijd gestreden tegen kanker die we jammer genoeg verloren en vervolgens kreeg ik een scheiding te verwerken na een relatie van 11 jaar.

Ik heb mezelf altijd 1 ding beloofd ‘Ik zou mijn hart nooit afsluiten’ en daar ben ik in geslaagd. Ik heb ondertussen een nieuw ‘lief’ gevonden (blijft wel vreemd klinken na een huwelijk van 11 jaar) en ben plusmama van een klein ventje van 3 jaar die mij de prachtige naam ‘Defje’ heeft gegeven. Of mijn leven er plots eenvoudig uitziet? Oh nee, maar ik zie het leven als één grote reis. Net zoals ik er van geniet om andere culturen te ontmoeten, geniet ik er nu van om nieuwe mensen te ontmoeten.

Aangezien mijn blog het verlengstuk is van mezelf, zal er in de toekomst ook wel aandacht gaan naar het plusmama zijn, mijn nieuwe hobby suppen en kamperen! Spannend toch?

Mijn blog geeft mij de mogelijkheid om jullie te inspireren en is mijn uitlaatklep.

Samenwerken? Een vraag? Een leuke opdracht? Mail me via healthyandtraveltrips@hotmail.com.

Wil je op de hoogte brengen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Healthy & Travel T(r)ips!

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”#0c6ca6″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-0-c-6-ca-6-border-color has-text-color has-white-color has-background has-dark-blue-background-color” email_field_classes=”has-0-c-6-ca-6-border-color” show_only_email_and_button=”true”]