Healthy & Travel T(r)ips…?


JE ZIT HIER GOED ALS JE OP ZOEKT BENT NAAR…

Reisinspiratie en -tips waardoor je onmiddellijk op reis wil vertrekken
Gezondheidsinspiratie om ‘healthy‘ door het leven te gaan
Lifestyle talk die levensgenieters wel kunnen smaken
↠ Meer info over mij (scrol hiervoor verder naar beneden)

Debby in Cuba

Hoi, ik ben Debby. Ik ben een 31-jarige levensgenieter die de hele wereld wil zien. Enthousiast en verlegen. Introvert en empathisch. Dromer, maar tegelijk realist.


En nu?

In 2017 is mijn blog Healthy & Travel T(r)ips geboren. Een blog waar ik vooral veel tips deelde over een gezonde levensstijl en reistips. Mijn blog is echter een verlengstuk wie ik vandaag ben en daarom heb ik besloten om mijn blog om te dopen naar een persoonlijk lifestyle- en reisblog van een levensgenieter. De naam Healthy & Travel T(r)ips behoud ik want het is zoals een kindje voor mij. En behoort Healthy ‘Gezond zijn’ niet bij de visie van een levensgenieter?


En nu?

Reizen is voor mij nog steeds een leuke en spannende manier om mezelf te verrijken. Ik kijk met een open blik naar de wereld, de natuur en andere culturen en daardoor kan ik mijn eigen leven relativeren. De passie voor reizen wil ik graag met jullie delen! Ik reis zonder verwachtingen en ben nog nooit teleurgesteld.


Met Healthy & Travel T(r)ips wil ik jullie een kijkje geven in mijn leventje, je inspireren voor je volgende reis, maar ook tips delen voor een gezonde levensstijl waar lekker en gezond koken in thuis hoort. Ik geef jullie met veel plezier een kijkje in mijn verre van perfecte leventje, maar een leven die ik vanaf nu wel volledig zelf ga schrijven.


Ik wil leven en vooral genieten van al het moois dat het leven mij te bieden heeft en daarom investeer ik in mijn eigen gezondheid!


De voorbije jaren heeft mijn leven regelmatig op zijn kop gestaan: samen met mijn mama een strijd gestreden tegen kanker die we jammer genoeg verloren en vervolgens kreeg ik een scheiding te verwerken na een relatie van 11 jaar.

Ik heb mezelf altijd 1 ding beloofd ‘Ik zou mijn hart nooit afsluiten’ en daar ben ik in geslaagd. Ik heb ondertussen een nieuw ‘lief’ gevonden (blijft wel vreemd klinken na een huwelijk van 11 jaar) en ben plusmama van een klein ventje van 3 jaar die mij de prachtige naam van ‘Defje’ heeft gegeven. Of mijn leven er plots eenvoudig uitziet? Oh nee, maar ik zie het leven als één grote reis. Net zoals ik er van geniet om andere culturen te ontmoeten, geniet ik er nu van om nieuwe mensen te ontmoeten.


Aangezien mijn blog het verlengstuk is van mezelf, zal er in de toekomst ook wel aandacht gaan naar het plusmama zijn, mijn nieuwe hobby suppen en kamperen! Spannend toch?

Mijn blog geeft mij de mogelijkheid om jullie te inspireren!

Samenwerken? Een vraag? Een leuke opdracht? Mail me via healthyandtraveltrips@hotmail.com.