Persoonlijk voedingsplan

Je wil fitter, strakker en gezonder zijn?
Vraag je persoonlijk voedingsadvies (en sportadvies)!

Ik help je om weer fitter, vitaler en vooral gezonder door het leven te gaan!

Uit ervaring weet ik dat je met kleine aanpassingen in voeding en beweging, je goede resultaten kan behalen als je gezonder door het leven wil gaan. Maar je twijfelt, je stelt uit, je weet niet welke keuzes je moet maken, …

Kies voor een persoonlijk voedingsadvies! Afgestemd op jouw wensen!

Ik stel een voedingsplan op die afgestemd is om je persoonlijke behoeften en levensstijl. Met het voedingsplan eet je de juiste voeding op het juiste moment. Houd je strikt aan het schema en verlies tot 1 kilogram vet per week.

Eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten staan centraal.

Allereerst moet ik je leren kennen!

Aan de hand van een vragenlijst leer ik je kennen.

  • Wat is je doel?
  • Wat zijn jouw voedingsgewoonten?
  • Heb je voedingsallergieën?
  • Wat zijn je sportgewoontes?
  • ….

Het voedingsplan is een combinatie van vele groenten, gezonde vetten en eiwitten. Het zuivert jouw lichaam van afvalstoffen en vetreserves. Eiwitten worden niet volledig geschrapt, maar worden tot het minimum beperkt. Door de koolhydraten te beperken, wordt je lichaam verplicht om opgeslagen vetreserves op een natuurlijk manier als brandstof te gebruiken.

Het doel is niet om zo veel mogelijk gewicht op korte termijn te verliezen, maar op een gezonde manier blijvend vet te verliezen!

Door koolhydraten en suiker te beperken, kan het gebeuren dat je lichaam in het begin wat ontwenningsverschijnselen kan vertonen zoals hoofdpijn, duizeligheid, stemmingswisselingen, vermoeidheid, acne, … . Dit is normaal! Het is gedurende deze periode belangrijk om vol te houden want je lichaam moet zich aanpassen aan je nieuwe manier van leven! Dit gevoel verdwijnt binnen de 4 dagen.

Het voedingsplan is eenvoudig en bevat geen moeilijke recepten of bevat geen speciale ingrediënten. Natuurlijke voeding is het uitgangspunt en het ‘preppen’ van maaltijden is aangeraden maar niet verplicht.

Jouw voedingsplan

Jouw voedingsplan bestaat uit 4 weken en kan aangevuld worden met bewegingsadvies om nog sneller de gewenste resultaten te behalen. Ben je tevreden met je voedingsplan, wil je niet onmiddellijk iets aanpassen dan gebruik je jouw voedingsplan gewoon verder voor maand 2, 3, 4, … . Indien je enkele kilo’s afgevallen bent, kan het zijn dat je op een bepaald moment zal stagneren in gewicht, het is aangeraden om op dit moment een nieuw voedingsplan aan te vragen.

Diensten

  • Persoonlijk voedingsplan
  • Persoonlijk voedingsplan inclusief bewegingsplan (trainingsschema voor 4 weken)

Tarieven

  • Persoonlijk voedingsplan voor 4 weken: 50 EUR
  • Persoonlijk voedingsplan inclusief bewegingsplan voor 4 weken: 75 EUR
  • Herberekening voedingsplan: 30 EUR

Bijkomende vragen?

Aarzel niet om je vragen te stellen via healthyandtraveltrips@hotmail.com.

Interesse in een voedingsplan en/of bewegingsplan?

Download onderstaande vragenlijst en bezorg deze ingevuld aan healthyandtraveltrips@hotmail.com. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!