Protein wafels maken: eenvoudig recept

Zet je wafelijzer al maar aan, want deze proteïne wafels zijn simpelweg onweerstaanbaar! Een Low carb, eiwitrijk en eenvoudig recept.

27/09/2020

Heb je zin in wafels, maar geen zin in onnodig veel calorieën en suikers? Maak dan deze gezonde protein wafels! Ze zijn niet alleen lekker, maar ze zijn ook nog eens eenvoudig te maken. De kinderen zullen er ook gek op zijn!

Protein wafels recept

Ik wil wafels als ontbijt!

Bij een gezonde levensstijl is het belangrijk om voldoende af te wisselen en nieuwe dingen uit te proberen. Nieuwe recepten uit te testen die in smaak vallen bij het hele gezin en waar je zonder schuldgevoelens van kan genieten. I love it! Iedereen lust wafels en het is nog eens super leuk om dit samen met de kids klaar te maken.

Als ik op zondagochtend aan Léon en Sam vraag waar ze zin in hebben? Krijg ik regelmatig pannenkoeken of wafels als antwoord. Het was dus hoog tijd om een gezonde variant van wafels op tafel te toveren. Na wat te experimenteren in de keuken, en vele mislukte wafels, heb ik eindelijk het perfecte recept voor de perfecte proteïne wafels.

Ik wil een protein wafel als gezonde snack!

Deze protein wafels kunnen perfect als gezonde snack of tussendoortje. Maak onmiddellijk een grote portie wafels en vries deze zoals mij gewoon in. Als ik een ‘goestingske’ heb moet ik thuis maar een wafel uit de vriezer nemen en even in de broodrooster steken.

Zelf protein wafels maken met eenvoudig recept

Wat heb je nodig?

Zo maak je het:

Heel eenvoudig! Alles mixen en vervolgens wafeltjes maken.

Protein wafels recept

Vragen over deze protein wafels?

Welk eiwitpoeder gebruik ik het beste?

Ik ben fan van GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN en deze koop ik via Body & Fit.

Heb je nog recepten die passen bij een gezonde levensstijl? Laat het me vooral weten weten in een reactie hieronder! Of wil je graag nog wat gezonde recepten? Neem een kijkje op Debby Kookt voor meer inspiratie.

Deel dit

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

2 reacties

  1. shivatje op 27 september 2020 om 12:18

    Dat kan niet slecht zijn

    Aum Shanthi

  2. shivatje op 28 september 2020 om 20:18

    Zeker

    Aum Shanthi

Laat een reactie achter