My Las Vegas Bucket list!

Plan was Jamaica, maar het werd Las Vegas. 1 Week lang Las Vegas!  Had je het mij 2 jaar geleden gevraagd, had ik hoogstwaarschijnlijk neen gezegd maar toch kozen we voor Las Vegas. Waarom?  Een voorliefde voor Amerika, goedkope vliegtickets, betaalbaar/leuk hotel, aangename temperaturen, vele activiteiten & shoppen meer had ik niet nodig om mij…

10/05/2016

2
Plan was Jamaica, maar het werd Las Vegas.
1 Week lang Las Vegas! 
Had je het mij 2 jaar geleden gevraagd, had ik hoogstwaarschijnlijk neen gezegd maar toch kozen we voor Las Vegas.
Waarom?  Een voorliefde voor Amerika, goedkope vliegtickets, betaalbaar/leuk hotel, aangename temperaturen, vele activiteiten & shoppen meer had ik niet nodig om mij te laten overtuigen. 
Heb ik er spijt van?  Neen, helemaal niet Las Vegas heeft zoveel meer te bieden dan enkel gokken!
Laat je inspireren door ‘My Las Vegas Bucket list’. 

What happens in Vegas,  stays in Vegas!
De stad die nooit slaapt!
Ik hoop dat jullie via mijn Bucket list vooral zelf zin krijgen om een reisje naar Las Vegas te maken want het is een ongelofelijke stad met zo een fijne sfeer dat je je enkel kunt amuseren.  Er is zo veel te beleven dat zelf een weekje niet volstaat om alles te zien.

My Las Vegas Bucket list. 

1.  Do a Vegas Buffet !
3JPG
Ieder hotel biedt wel een Buffet aan, maar kies enkel voor de beste.  Er zijn er verschillende die enorm aangeraden worden zoals The Bacchanal Buffet (Caesers Palace), Wicked Spoon (Cosmopolitan) ,maar wij kozen voor Bellagio Gourmet Buffet.
Tientalle meters talloze wereldkeukens, onbeperkt en van hoogstaande kwaliteit.  Een Japanner die sushi maakt, een Italiaan die verse pasta maakt…
Dit buffet is echt immens en heeft zoveel keuze dat je nooit alles kunt proeven.
Voor +/-50 USD p/p mag je onbeperkt eten inclusief drank (geen alcohol), je moet dit echt eens gedaan hebben tijdens je bezoek.

2.  Breakfast Buffet & The Wynn!
Dit ontbijt mag echt niet ontbreken tijdens je bezoek aan Las Vegas!  Dit buffet is zo groot dat je niet kan begrijpen dat het enkel over een onbijt gaat.  Het restaurant is ook zeer mooi ingericht (kitcherig) maar het past gewoon in het hotel.  Kom echt zo vroeg mogelijk en blijf zolang als toegelaten & dan heb je nog geen tijd genoeg om alles te proeven.
Vers fruit, sushi, verschillende soorten brood, verschillende soorten pannenkoeken, Engels ontbijt, dessertbuffet, verse sapjes, eitjes op alle manieren gemaakt, …
Vers fruitsap, koffie, thee ook dit alles is in de prijs inbegrepen.
Voor +/-25 USD p/p mag je dit buffet echt niet missen! Geloof mij – Unbelievable!

 

3.  Bellagio fonteinen
9
Je kan gewoon niet om de indrukwekkende Bellagio fonteinen heen.  Ze spuiten wel tot 40m hoog.  De combinatie met licht & muziek maakt dit echt zeer bijzonder!
Een Must-See & Gratis

Weetje: De Bellagio fonteinen hebben meer dan 40 miljoen dollar gekost

 

4.  Ga naar een voorstelling van Cirque du Soleil kijken
10Las Vegas is ‘the place to be’ om naar een voorstelling van Cirque du Soleil te gaan kijken. Ieder hotel heeft zijn specifieke show, met zijn eigen zaal en decor.
Er zijn verschillende shows die aangeboden worden, wij kochten onze tickets aan de ticketoffices op de Strip maar verwacht geen al te lage prijzen.
Wij kozen voor Zumanity – deels Burlesque en deels Cabaret en 18+.  Het is geen show zoals je die gewoon bent van Cirque du Soleil maar het is een sensuele/erotische show zonder vulgair te zijn in combinatie met sensuele acrobatiek, stout plezier en humor! Wij vonden het een geweldige show & hadden een geweldige avond!
Deze show speelt zich af in het New York hotel.

5.  Ga naar een voorstelling van Blue man Group in hotel Luxor.
11Het is heel moeilijk om uit te leggen wat Blue Man group is, je moet het zien en wel live.
Het is een show vol opzwepende muziek, technologie & innovatieve interactie met het publiek.  Het is een zinderend show boordevol energie, veel percussie, een humoristische kijk op robots en creativiteit.
Een zeer speciale ervaring met een heel nauw contact met het publiek.

Tip 1: ga nadien naar de Meet & greet en neem een selfie
Tip 2: kom zeker niet te laat aan in de show (want je zal het geweten hebben)

6.  Waag een gokje 🙂
12
Als je in de luchthaven aankomt, besef je direct dat Las Vegas een gokstad is.  In de luchthaven kom je al meer dan 100 slotmachines tegen alvorens je je bagage hebt.  Wil je liever niet gokken, maak dan zeker een wandeling door de spectaculaire gokparadijsen – enorm fascinerend.
Tip: drankjes zijn in de prijs inbegrepen als je aan het spelen zijn,maar vergeet wel geen fooi te geven.


7.  Maak een helicopter vlucht boven de Grand Canyon
Wil je echt een magisch moment beleven dan moet je echt een helicopter vlucht maken boven de Grand Canyon want dit is echt een ultieme beleving!
Hier zijn geen woorden voor!


8.  Neem een foto aan ‘Welcome Las Vegas’ sign
12742752_10207444502483199_1183531705243579331_n (1)

9.  Waan je in ‘Klein Venetië’
15
Het Venetian hotel behoort tot de mooiste hotels van de Strip, zelf de Campanile van Venetië staat er.  Mag het wat kitcherig & romantisch zijn?   Huur dan een gondel met gondelier en maak een tochtje onder de Rialtobrug.
Ps: ik kon mijn partner er niet van overtuigen en heb er nog steeds spijt van.

 

10.  Shop till your drop
Leuk winken in Las Vegas is een understatement want hier kan je uitstekend winkelen. Bijna nergens vind je zo veel winkels en zo een grote verscheidenheid aan winkels.  Ik ben vooral grote fan van de Premium Outlets stores.  In Las Vegas zijn er 2, eentje ten noorden van de stad & eentje ten zuiden – beide bereikbaar met de bus.  Alle bekende merken maar dan aan outlet prijzen – shop till your drop 🙂
Tip: zorg dat je nog genoeg ruimte hebt in je bagage
Tip: registreer je op voorhand op de site van Premium oulets en ontvang nog meer kortingen.
Premium Outlets

11.  Bezoek The Tank in Golden Nugget
In het Golden Nugget hotel is een bijzonder waterparadijs.  In het zwembad bevindt zich namelijk een tank van meer dan 750.000 liter die de thuis is van tientallen volgroeide haaien & de glijbaan van drie verdiepingen gaat hier helemaal door.
Je kan het zwembad wel niet gratis gebruiken, je dient entree te betalen aan de balie van het hotel.
Tip: wij namen direct tix voor The Hideout – dit is een aparte gedeelte/adults only met een privé zwemad en privé bar (leuke sfeer).12.  Order a cupcake from an ATM
1910207476490202872_8955432649913679452_n
Bezoek Sprinkles en bestel aan een automaatje je eigen gepersonaliseerde cupcake. Even niet denken aan al die extra kcal maar gewoon genieten want cupcakes uit een automaat halen, geef toe, heb je dat al gezien in België?

 

 

13.  Freemont experience Downtown
De bekende straat in het oude gedeelte van the Strip dat nu omgetoverd is tot een spetterende showstraat.  De straat gaat nu schuil onder een stalen overkapping die elke avond bol staat van licht en geluid.
Heel veel live muziek op mobiele showtoneels dit mag niet ontbreken tijdens je bezoek.


14.  Bezoek M&M’s World op the Strip
22

Laat je helemaal gaan in deze winkel & geniet van alle soorten M&M’s waar je maar van kan dromen.
Ik geef toe ik zelf ben meermaals teruggegaan 🙂

 

 

 

15.  Mirage Vulcano
Volcano-Mirage-600x400
Voor het Mirage hotel heb je een lagune liggen met daarin een vulkaan die ’s avonds om het uur uitbarst met veel rook, vuur en onder begeleiding van prachtige muziek.  Het is een gratis show die je kan gaan bekijken (als het weer het toelaat).  

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer andere dingen die je in Las Vegas moet & kan doen, maar dit zijn zijn activiteiten die zeker niet mogen ontbreken als je in Las Vegas verblijft.
Het is een schitterende stad waar alles kan & niets moet!

Book your trip & go to Las Vegas!

 

 

 

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

1 reactie

  1. Kimberley op 11 mei 2016 om 11:45

    Haha wat een gekke stad is Las Vegas toch ook. Ik wil zeker die helicoptervlucht maken!

Laat een reactie achter