Fitness vakantie: 3 x outdoor gyms wereldwijd!

De coolste outdoor gymlocaties wereldwijd.

17/08/2019

Ben jij een sportfanaat? Zou je graag op fitness vakantie gaan? Dan zijn er tal wat mogelijkheden!

Kies je voor fitness bootcamp vakantie of ben je tevreden met een fitness vakantie in all inclusive hotel? Of wil je op vakantie gaan op een bestemming waar ze prachtige outdoor gymlocaties hebben. Hierbij een overzicht van de 3 coolste outdoor gymlocaties wereldwijd!

Fitness vakantie Mexico

Tulum Jungle Gym – Tulum, Mexico

In Mexico kan je een van de ‘coolste’ outdoor gyms vinden ter wereld. Trainen in de stijl a la the Flinestones. Of nog beter fitnessen op één van de mooiste stranden van Mexico. In Tulum in Mexico heb je een ongelofelijke gym Tulum Jungle Gym die ronduit schitterend is. Bij mijn volgende vakantie in Mexico ga, ik deze alvast bezoeken.

Fitness vakantie _ Outdoor Jungle Gym Tulum Mexico
Tulum Jungle Gym @Tulum!

Vakantie fitness in Californië

Muscle Beach – Venice Beach

Als fitness-lover mag een bezoek aan de meest iconische fitnesslocatie ter wereld niet ontbreken. Muscle Beach is een fitnessparadijs waar zelfs vele bekende personen getraind hebben. Arnold Schwarzenegger zou hier toch vaste klant geweest zijn. Tijdens mijn bezoek aan Venice Beach was ik vooral onder de indruk van alle atleten die hun lichaam maar al te graag showde. Dames, goed nieuws. Dit is zo’n plek waar staren toegelaten is.

Muscle Beach @ Venice Beach

Fitness vakantie in Oekraïne

Kachalka Outdoor Gym – Kiev, Oekraïne

Ik ben persoonlijk nog niet op reis geweest naar Oekraïne, maar tijdens mijn zoektocht naar de meest coole outdoor gyms ter wereld ontdekte ik de Kachalka Outdoor Gym in Kiev. Laten we zeggen dat dit geen fitness is voor doetjes want alle apparaten zijn gebouwd uit schroot dat verzameld is uit auto’s en industriële machines. De fitness is maar liefst 16 vierkante kilometer groot dus ik denk dat je hier wel even zoet bent als je een kracht workout wil doen.

Kachalka Outdoor Gym @ Kiev

Ken jij nog outdoor gyms die niet mogen ontbreken aan deze lijst? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder. Ik voeg deze graag toe aan deze lijst voor alle fitnesslovers. Ben jij op zoek naar meer reisinspiratie neem dan zeker hier een kijkje.

Deel dit

Tags:

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter