Kindvriendelijke restaurants in Aalst

Plan je binnenkort samen met de kids een tripje naar Aalst? Hierbij onze tips voor kindvriendelijke restaurants en barretjes in Aalst.

06/09/2021

Kindvriendelijke restaurants in Aalst. Plan je binnenkort samen met de kids een tripje naar Aalst? Hierbij onze tips voor kindvriendelijke restaurants en barretjes in Aalst.

Kindvriendelijke restaurants in Aalst

Friends Breakfast and Lunch

Friends in Aalst is zo een leuk plekje voor uitgebreide ontbijtjes en een lekkere hippe lunch. Er zijn zowel binnen als buiten zitplaatsen en achteraan in de tuin kunnen de kinderen zich uitleven in de kindvriendelijke speeltuin. De kaart staat vol met Açai bowls, smoothies, Bagels, American pancakes, … (kiezen is hier erg moeilijk).
Een perfect plekje om zelf in alle rust met je partner of vriendinnen te genieten van heel wat lekkers terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin.
Kattestraat 20, 9300 Aalst (open van maandag t.e.m. zaterdag)

Kindvriendelijke restaurants in Aalst
Friends Breakfast and Lunch in Aalst

Café Safir

Café Safir is terug te vinden op de Grote markt in Aalst en heeft dus een toplocatie als je een bezoekje brengt aan de stad. De inrichting is ook erg bijzonder en neemt je mee op vakantie naar Oostenrijk en Mexico. De kids zijn hier meer dan welkom en in het kleine maar gezellige kinderhoekje kunnen ze vrij spelen terwijl jullie genieten van een lekker drankje of hapje. Je eet hier een eenvoudige maar lekkere snack gaande van een croque tot een spaghetti.
Grote markt 22, 9300 Aalst (open van maandag t.e.m. zaterdag)

Kindvriendelijke restaurants in Aalst
Café Safir

Brasserie Gerstenhof

Een brasserie waar je lekker kunt eten en waar de kids kunnen spelen in de buitenspeeltuin! Dat kan bij Brasserie Gerstenhof. Bestel een lekker gerecht van de à la carte menu of ga voor de lekkere suggestiemenu. Ikzelf ben grote fan van hun lunchmenu, met keuze tussen een 2- of 3- gangenmenu. Een heerlijk plekje om uitgebreid te eten terwijl de kids buiten ravotten in de speeltuin.
Gerstenstraat 12a, 9320 Erembodegem (open van woensdag t.e.m zondag).

Kindvriendelijke restaurants in Aalst
Gerstenhof

Ken jij nog kindvriendelijke restaurants in en rondom Aalst? Laat het me weten en ik voeg deze toe aan de blog!

Kindvriendelijke activiteiten in en rondom Aalst

Breng je binnenkort samen met de kinderen een bezoek aan Aalst? Neem dan zeker een kijkje op Visit Aalst! Of breng een een bezoek aan het infokantoor op de Hopmarkt in het centrum van Aalst waar de medewerkers je met veel plezier advies op maat brengen!
Of wil je meer te weten komen over ons? Neem een kijkje op onze homepage en kom meer te weten over ons niet zo normaal gezin.

Deel dit

healthyandtraveltrips

Dit ben ik: Debby, een enthousiast, gedreven iemand die gekozen heeft voor een gezonde levensstijl & graag de wereld ontdekt! Inspiratie nodig? Vragen? Mail me gerust! healthyandtraveltrips@hotmail.com

Laat een reactie achter