Samenwerken met Healthy & Travel T(r)ips

Je kan op heel wat verschillende manieren samenwerken met Healthy & Travel T(r)ips

Ben je een lezer en heb je een vraag of ben je op zoek naar specifieke informatie over een bestemming?
Stuur een e-mail naar healthyandtraveltrips@hotmail.com.

Samenwerkingsmogelijkheden

  • Ambassadeur van uw merk
  • Persreis, blogtrip of destination marketing
  • Een review van uw product of dienst
  • Winacties/ leuke give-away
  • Een schrijfopdracht voor uw merk

Alle andere ideeën, suggesties of voorstellen zijn welkom. Uiteraard heb ik mijn eigen stijl en voorliefdes. Ik schrijf niet over eender wat en ga niet op alle uitnodigingen in. Past jouw merk, hotel, camping, product, ... bij mijn blog dan praat ik graag over de mogelijkheden.

 

Healthy & Travel T(r)ips werkte reeds samen met 

knipsel-2
knipsel-5
knipsel
knipsel-3

Get in touch!