Samenwerken met Healthy & Travel T(r)ips

Healthy & Travel T(r)ips is een reis- en gezondheidsblog boordevol lekkere gerechten & ideetjes voor je volgende vakantie.

Healthy & Travel T(r)ips wil anderen inspireren.

Debby is de naam, 31 jaar, reis- en voedingsfreak. Ook kan je me meerdere keren per week in de fitness vinden. Ik wil anderen inspireren om de wereld te ontdekken, maar ook om gezond door het leven te gaan. Een gezonde geest, in een gezond lichaam.
Gezond door het leven gaan betekent niet continue op dieet zijn, eerder weten wat gezond is en hoe je dit in je eigen leven kan toepassen.  Tips voor het gebruik van voedingsmiddelen, eenvoudige recepten die ook nog eens gezond zijn, workouts die haalbaar zijn en resultaat opleveren, mindtalk, … .
Je vindt het allemaal op mijn blog.

Reizen is een passie & het is ook lang mijn beroep geweest. Ik vind niets heerlijker dan nieuwe plekjes in de wereld te ontdekken.  Ik neem je graag mee naar inspirerende bestemmingen, toffe accomodaties,  leuke restaurantjes, leuke local hotspots, …  en geef je tips voor een volgend avontuur.

Maandelijks lezen verschillende surfers (zonder surfplank) mijn blog.  Koppels die op zoek zijn naar een nieuwe reisbestemming, foodies die op zoek zijn naar een nieuw gezond receptje, … .
Ik wil zo veel mogelijk doelgroepen bereiken, iedereen die hun leven fijner en gezonder wil maken kan inspiratie opdoen op mijn blog.

Samenwerken met Healthy & Travel T(r)ips kan op verschillende manieren:

  • Een review van uw product of dienst
  • Ambassadeur van uw merk
  • Winacties / Give-away
  • Een schrijfopdracht voor uw werk
  • Blogtrip of persreis

Natuurlijk zijn alle andere ideeën, suggesties of voorstellen welkom.  Ik bekijk ieder voorstel afzonderlijk en kijk of het binnen mijn concept past.  Als uw product bij Healthy & Travel T(r)ips past, zit ik graag eens samen om de mogelijkheden te bekijken.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van samenwerken, stuur me een mailtje via healthyandtraveltrips@hotmail.com.

Een product kan je opsturen naar:

Healthy & Travel T(r)ips
T.a.v. Debby Minnart
Kleine steenweg 87,
9420 Erpe

Leuke samenwerkingen

Travel

knipsel-2
knipsel-5

Actieve levensstijl

knipsel-3

Gezondheid & gezonde voeding

knipsel
knipsel-6