Summer body loading …

Het dieet dat wij samenstellen & zelf volgen is een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet, aangepast aan je persoonlijke behoeften en levensstijl. Het richt zich tevens op het eten van het juiste voedsel op het juiste moment. Houd je strikt aan je schema en verlies per week ongeveer 1 kilogram vet! 

Aan de hand van een vragenlijst leren we je kennen.
– Wat is je doel?
– Wat zijn je voedingsgewoonten?
– Heb je voedingsallergieën?
– Wat zijn je sportgewoontes?
– …
Aan de hand van je antwoorden stellen we een voedingsschema samen, rekening houdend met je lichaamsbouw en doelstellingen.

We combineren in het dieet vooral groenten, gezonde vetten met eiwitten en we zuiveren het lichaam van afvalstoffen en vetreserves. We schrappen koolhydraten niet, maar beperken ze wel en vervangen ze op bepaalde momenten. Door koolhydraten te beperken verplicht je je lichaam om je opgeslagen vetreserves op een natuurlijk manier als brandstof te gebruiken. Het doel is niet om zo veel mogelijk gewicht op korte termijn te verliezen, maar het doel is om blijvend vet te verliezen.

Doordat we koolhydraten en suiker tot het minimum beperken, kan het zijn dat je lichaam in het begin wat ontwenningsverschijnselen zal vertonen zoals hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, stramme spieren, rusteloosheid, stemmingswisselingen, vermoeidheid, acne, … .
Dit is normaal, het duurt meestal een 5 – tal dagen en hier zal je door moeten als je vet wil verbranden. Het is gedurende deze periode belangrijk dat je geen honger hebt want dan is de kans groot dat je naar suikerrijke producten grijpt. Je mag je voedingsschema onbeperkt aanvullen met groenten en verse soep!

We zeggen niet dat het dieet simpel is. Neen, maar als je je strikt aan het schema houdt zal je snel resultaat zien! En 1 kilogram vet per week, dat zal ook je omgeving zien.

Het voedingsschema is eenvoudig opgesteld en bevat geen moeilijke recepten. Het is gebaseerd op natuurlijke voeding en is opgemaakt zodat je je maaltijden kan ‘preppen’ en niet iedere dag in de keuken hoeft te staan.


1 voedingsschema bestaat uit 4 weken.
Indien gewenst kan het voedingsschema aangevuld worden met een trainingsschema om nog sneller de gewenste resultaten te behalen.
Ben je tevreden met je schema en wil je niet direct iets aanpassen dan gebruik je gewoon jouw schema verder voor maand 2 en 3.
Indien je enkele kilo’s bent afgevallen, kan het wel noodzakelijk zijn om je voedingsschema aan je nieuw gewicht aan te passen.

Onze tarieven:
– Gepersonaliseerd voedingsschema voor 4 weken = 50 EUR
– Gepersonaliseerd voedingsschema inclusief trainingsschema voor 4 weken = 75 EUR
– Herberekening voedingsschema: 30 EUR

Interesse? Bijkomende vragen?
Aarzel niet om je vragen te stellen via healthyandtraveltrips@hotmail.com.
Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk voedingsschema eventueel aangevuld met een trainingsschema? Vul onderstaande vragenlijst in en wij nemen spoedig contact met je op!

Vul bijgevoegd formulier in en we bezorgen je een schema aangepast aan je behoeften en noden.

➤ Your summer body is loading