Travel

Vertrek relax op vakantie

Binnen enkele weken is het weer Kerst vakantie en vertrekken weer vele familie’s op vakantie.  Ofwel naar heerlijke zonnige plekjes of misschien kies je ditmaal wel voor de sneeuw. Ikzelf vertrek begin december op vakantie (joepieeeee).
Lees meer.

5 redenen waarom ik naar Vietnam wil

Vietnam is een bestemming die bovenaan mijn reisbestemming-wenslijstje staat.  Er zijn tal van redenen waarom ik een reisje naar Vietnam wil boeken.
Ik geef je alvast mijn top 5 waarom ik zo graag naar Vietnam wil.
Lees meer.

5 redenen waarom je naar den haag moet

Afgelopen weekend had ik het geluk om Den Haag te ontdekken.
Ik had al zoveel goeds over deze stad gehoord waardoor het al een tijdje op mijn lijstje stond van ‘Nederlandse steden die ik dringend moet bezoeken’. En ja ik ben echt verliefd geworden op deze stad, het voelde aan als thuiskomen. Het is een stad die leeft en waar je zelf ook 100% mag leven en genieten.  In iedere straat valt er wel iets te beleven …
Lees meer.

5 redenen waarom je op cruise moet

Op cruise gaan vind ik fantastisch, ik ben een grote fan & ik zou het niet erg vinden om elke vakantie op een cruiseschip te moeten doorbrengen. Ik kan je tientallen redenen geven om een cruise te maken, maar hier mijn top 5.
Lees meer.

de 5 beste reisfilms om bij weg te dromen

Een reisfilm is voor mij de ultieme ontspanning. Perfect om de week mee af te sluiten en even al de stress van mij af te gooien en vooral perfect om weg te dromen bij een volgende reisbestemming.  Hierbij alvast mijn top 5 van reisfilms waar ik mijn inspiratie uit haalde.
Lees meer.

5 redenen om een vakantie naar Kreta te boeken

Kreta is zonder twijfel het populairste Griekse vakantie-eiland, het is ook het grootste Griekse eiland.  Na ruim drie uur vliegen zet je al voet op Griekse bodem en van zodra je het vliegtuig uitstapt voel je de zomerse warmte en relaxte sfeer! Kreta heeft zoveel moois te bieden, geloof mij je moet jouw vakantie gewoon eens doorbrengen op dit prachtig eiland.
Lees meer.

5 redenen waarom je praag moet bezoeken

Praag stond al een tijdje op mijn lijstje, gewoon om de reden dat iedereen altijd zo positief was over deze stad!
Zo gezegd zo gedaan want vorige week mocht ik 3 daagjes doorbrengen in deze stad waar ik een prachtige tijd heb gehad.
Ik kan het beamen deze stad is gewoon PRACHTIG.
Lees meer.

Vakantiegevoel @ de Nederlandse kust

Ik kan er enorm van genieten om een dagje of weekendje door te brengen aan de kust & liefst de Nederlandse kust omdat het er net iets rustiger en mooier is dan aan de Belgische kust.  De stranden zijn veel mooier, de dijken zijn niet volgebouwd en de natuur is veel meer aanwezig, bovendien zijn er overal trendy en leuke strandpaviljoenen terug te vinden.
Lees meer.

Reistrends 2017

flight1320x742In de reiswereld begint het nieuwe reisseizoen voor de zomer van 2017 al. De grote touroperators hebben hun brochures al uitgebracht & iedereen kan opnieuw plannen beginnen maken voor de volgende vakantie want ja alles is al boekbaar voor 2017.
Lees meer

my ibiza bucket list

Ibiza
Het stond al twee jaar op mijn verlanglijstje om er eens op vakantie te gaan, maar om één of andere reden kwam het er niet van.  Maar ondertussen ben ik terug van mijn eerste vakantie op dit prachtige eiland :-).
Lees meer.

Madeira

Madeira = een prachtig groen & variërend eiland in de Atlantische Oceaan!
Madeira heeft een natuurlijke schoonheid met tropische tuinen & spectaculaire panoramische vergezichten. De groene bergen, klippen, diepe valleien, bloemen, zon, blauwe zee & de gastvrijheid creëren samen een eiland van rust! Waarom kiezen zo weinig jonge mensen voor dit eiland?
Lees meer.

Liever nog meer uitgebreide info over Madeire, lees dan zeker ook mijn dagverslag:
Dag 1: Geniet mee van Madeira
Dag 2: Funchal
Dag 3: Garajau – Ponta de Sao Lourenço- Cabo Girao
Dag 4: Santana – Ribeiro Frio
Dag 5: Sao Vicente – Seixal – Porto Moniz

My las vegas Bucket list!

Plan was Jamaica, maar het werd Las Vegas.
1 Week lang Las Vegas! 
Had je het mij 2 jaar geleden gevraagd, had ik hoogstwaarschijnlijk neen gezegd maar toch kozen we voor Las Vegas.
Waarom?  Een voorliefde voor Amerika, goedkope vliegtickets, betaalbaar/leuk hotel, aangename temperaturen, vele activiteiten & shoppen meer had ik niet nodig om mij te laten overtuigen. 
Heb ik er spijt van?  Neen, helemaal niet Las Vegas heeft zoveel meer te bieden dan enkel gokken!
Laat je inspireren door ‘My Las Vegas Bucket list’.
 Lees meer.

Madrid! Waarom moet je deze stad bezoeken?

Madrid, de centraal in Spanje gelegen hoofdstad & veruit de belangrijkste stad binnen Spanje op cultureel, politiek en economisch gebied. Het is een levendige stad met prachtige oude monumenten, bekende musea, gezellige bars en restaurants. Als je Madrid bezoekt zul je op vele plekken typische stadse elementen zien zoals grote pleinen en straten en veel verkeersdrukte, maar toch zijn er genoeg parken in de stad waar je even de rust op kan zoeken. Deze contrasten, de prachtige koloniale gebouwen en het heerlijke Spaanse leven zorgen er voor dat je de stad moet bezoeken.
Lees meer.

WAAROM IK ZO GRAAG REIS …

3ab9a1058b85b6c77c0d711f3c27f9beTerwijl ik dit artikel schrijf, zit ik op mijn terras in Ibiza, starend naar de zee & denkend wat heb ik geluk! Wat ben ik zo blij & dankbaar dat ik kan reizen…

Maar waarom reis ik nu zo graag, vraag ik mij af?
Lees meer

My mallorca Bucket list

Mallorca is één van mijn lievelingsbestemmingen binnen Europa.  Het is vanuit Brussel maar 2 u vliegen en in de zomer heb je hier aangename temperaturen.  Mallorca is een vrij groot eiland & daarom raad ik een huurwagen aan omdat je het eiland perfect op eigen ritme kan verkennen.Er zijn plekken die je beter mijdt tijdens je vakantie op Mallorca omdat het te toeristische geworden is, maar anderzijds heeft Mallorca rustige/authentieke plekjes waar het steeds aangenaam vertoeven is.
Lees meer.

Advertenties