Healthy & Travel T(r)ips …?

Staat voor Healthy talk & Travel talk!

JE ZIT HIER GOED ALS JE OP ZOEKT BENT NAAR…

Reisinspiratie waardoor je onmiddellijk wil vertrekken
↠ Handige reistips
Gezondheidsinspiratie om ‘healthy’ door het leven te gaan
↠ meer info over mij (scrol hiervoor verder naar beneden)

Wie ben ik?

Ik ben Debby Minnart, 30 jaar en woonachtig in Denderleeuw en ondertussen al vele mooie plekjes op deze planeet mogen zien.

In 2016 ben ik begonnen met healthyandtraveltrips.com, voornamelijk omdat ik mijn twee grootste passies – reizen en gezondheid – wilde combineren, maar anderzijds ook om een moeilijk hoofdstuk af te sluiten.

En nu …

Ondertussen heb ik mijn professionele carrière een andere wending gegeven, maar mijn passie voor reizen is nog steeds aanwezig. Ik jaag nog steeds mijn dromen na en ik ben nog steeds op zoek naar mooie nieuwe plekken! Reizen staat voor mij nog steeds gelijk aan horizonten verbreden en de beste vorm van mezelf te zijn!

Op vakantie geniet ik van de eenvoudigste dingen: een lekker lokaal restaurantje, een wandeling, een fietstocht, een dagje vertoeven aan het strand, een museum bezoeken, … .

Ik reis zonder verwachtingen en sta open voor alle soorten reizen – zolang dat ik wereld maar kan zien en kan genieten van al dat moois!

We travel not to escape life but for life not to escape us

Een andere grote passie van mezelf is mijn interesse in een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl is voor mij: gezond/bewust eten & leven, voldoende beweging, positief in het leven staan en vooral genieten van het leven!
Ondertussen is mijn kennis over gezonde voeding enorm uitgebreid en begeleid ik cliënten naar een gezond gewicht.

In 2016 kreeg ik een grote klap in mijn leven te verwerken: mijn mama kreeg slokdarmkanker en mijn partner ging mentaal door een moeilijke tijd. Na deze periode beloofde ik aan mezelf om echt alles uit het leven te halen. Mijn partner raakte er volledig bovenop en heeft zijn gading volledig in fitness/krachttraining gevonden! Hij ging zijn dromen ook achterna en is momenteel aan de slag als Personal trainer!

Op 21 december 2018 overleed mijn mama aan kanker. Een ingrijpende gebeurtenis die veel effect heeft op mijn eigen leven.
Ik ben er nog meer van overtuigd dat ik alles uit mijn leven wil halen en wil genieten. Er is zoveel moois te ontdekken en te zien en het leven kan zo voorbij zijn!